Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

1. september 2020
kl. 15:15 - 17:00

Start uden midler

Har du en idé, men ingen penge til at realisere din drøm om en virksomhed?

Det handler om at være kreativ, når man vil starte virksomhed uden midler. Du skal tænke i utraditionel markedsføring og finde økonomiske støtter, der ser fordel i dine aktiviteter.

Oplægget giver dig simple eksempler på, hvordan du kan føre aktiviteterne ud i livet uden penge på lommen - det kan lade sig gøre for alle.

Dagens oplægsholder
Bo Oelkers Heilberg er serieiværksætter og arbejder i dag som Associate Professor med virksomhedsudvikling for bl.a iværksættere på University College. Bo har 16 års erfaring med iværksætterkurser i DK, Tyskland og USA.

Oplægget er relevant for alle, der har en idé eller et ønske om at blive iværksætter, som ikke er realiseret. Måske er du startet og vil tage næste skridt, men ikke har penge til rådighed.

Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer og har derfor begrænset antal pladser til oplæg. Tilmeld dig med det samme for at sikre dig en plads.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Indlæser kort...

Events

 • 26. september 2023
  Online workshopforløb: Styr på salget
  På dette online-workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en...
 • 26. september 2023
  Optimér dit LinkedIn-game og skab værdifulde forbindelser og salg
  De seneste år har LinkedIn udviklet sig til at være en af de vigtigste professionelle platforme for erhvervsfolk og B2B...
 • 27. september 2023
  Verbesser - optimér dit salg gennem netværk
  Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling ift. eksempelvis...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510