Club

StartUp Club er for dig, der ønsker at skabe en virksomhed som din fuldtidsbeskæftigelse, samt kickstarte den ved at give dig selv de bedste forudsætninger for en god opstart. Du har idéen og konceptet - vi kan bidrage med sparring, uvildig vejledning og spændende tilbud. Vores vigtigste mission er at få din iværksætterdrøm til at lykkes.

 

 

Klubben tilbyder

  • Gratis rådgivning hos private specialister
  • Workshops
  • Netværkgrupper
  • Vejledning hos BusinessAalborgs erhvervskonsulenter
  • Løbende vejledning hos en tilknyttet iværksætterkonsulent
  • Klubaftener
  • Særlige events og forløb

Sådan kommer du i gang

At blive en del af StartUp Club begynder hos BusinessAalborg. Sammen gennemgår vi din forretningsplan og får sat fokus på bl.a. styrker, svagheder, muligheder og trusler. Efter vejledningsmødet kan du blive medlem af Startup Club Aalborg, hvis vores iværksætterkonsulenter vurderer, at du har motivationen, kompetencerne og en reel mulighed for at leve af din idé inden for et år. Det koster ikke noget at blive medlem.

Sådan kommer du videre

Udover spændende tilbud har du som klubmedlem altid en iværksætterkonsulent tilknyttet, som et ekstra sæt øjne på virksomhedens udvikling. Du har også mulighed for at få gratis rådgivning hos vores store netværk af private specialister. Ud fra dine behov vælger du de rådgivere, som kan styrke din virksomhed. Vores rådgiver-netværk omfatter advokater, revisorer, marketingbureauer, webspecialister m.fl.

Opfølgning

Du har løbende mulighed for at mødes med din iværksætterkonsulent hos BusinessAalborg, hvor vi følger op på tiltag og snakker om næste skridt, som kan være relevante for din virksomhed. Det kan være formidling af netværk og kontakter, at deltage i vækst-iværksætterprogrammer eller et af de øvrige tilbud, som vi formidler.

 

Vil du være en del af StartUp Club? Book et møde med en iværksætterkonsulent her