Café

StartUp Café Aalborg er et iværksættermødested for dig, der gerne vil arbejde på din forretningsidé, sparre med erfarne iværksætterkonsulenter, deltage i events og netværke med andre passionerede iværksættere.

Caféen er åben tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 10.00-18.00.

Tirsdag kl. 10.00-18.00 - Mød iværksætterkonsulent Tommy Møllgaard Siim
Onsdag kl. 10.00-18.00 - Mød iværksætterkonsulent Kasper Hansson
Torsdag kl. 10.00-18.00 - Mød iværksætterkonsulent Tanja Hovgaard

OBS for at mindske coronasmitte er det vigtigt, at du medbringer coronapas/negativ test og overholder afstandkravene.

Et digitalt møde er selvfølgelig stadig en mulighed, hvis du ønsker det. Book digitalt møde her

Arbejdsplads og netværk

Alle iværksættere er velkomne til at komme og arbejde på deres forretningsidé i StartUp Caféen. Det giver dig mulighed for at arbejde med din virksomhed udenfor hjemmet, netværke og møde andre passionerede iværksættere som dig selv. Caféen har gratis WiFi, strøm og mulighed for at købe lækker kaffe - alt det nødvendige til en god arbejdsdag.  

Drop-in vejledning

Kig forbi StartUp Caféens drop-in vejledning og få svar på dine spørgsmål om opstart og sparring på din forretningsidé. Vores erfarne iværksætterkonsulenter sidder klar til at hjælpe dig – helt uden tidsbestilling.

Foretrækker du et digitalt møde, kan du booke det her

 

Events

Hver tirsdag har du mulighed for at deltage i forskellige gratis iværksætter-events. Vi har ofte besøg af specialister, der holder oplæg inden for jura, økonomi, markedsføring, forretningsudvikling og meget mere. Derudover vil der også være oplæg fra iværksættere, som fortæller deres historie og deler ud af gode råd og erfaringer.

Se eventkalenderen her

 

Du finder StartUp Caféen i iværksætterhuset GrowAAL C.A. Olesens Gade 4.

Events

18. august 2021
BDO – Revisor
Mads Madsen fra revisionsfirmaet BDO sidder klar til at sparre med dig om finansiering, skatteoptimering og organisering af din virksomhed...