Café

StartUp Café Aalborg er et iværksættermødested for dig, der gerne vil arbejde på din forretningsidé, sparre med erfarne iværksætterkonsulenter, deltage i events og netværke med andre passionerede iværksættere.

Caféen er åben tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 10.00-18.00. Grundet corona-virus holder caféen midlertidigt lukket. Iværksætterkonsulenterne står stadig til rådighed - bare digitalt.

Book et online-møde her

Arbejdsplads og netværk

Alle iværksættere er velkomne til at komme og arbejde på deres forretningsidé i StartUp Caféen. Det giver dig mulighed for at arbejde med din virksomhed udenfor hjemmet, netværke og møde andre passionerede iværksættere som dig selv.

Caféen har gratis WiFi, strøm og mulighed for at købe lækker kaffe - alt det nødvendige til en god arbejdsdag.

Drop-in vejledning

Kig forbi StartUp Caféens drop-in vejledning og få svar på dine spørgsmål om opstart og sparring på din forretningsidé. Vores erfarne iværksætterkonsulenter sidder klar til at hjælpe dig – helt uden tidsbestilling.

Events

Hver tirsdag har du mulighed for at deltage i forskellige gratis iværksætter-events. Vi har ofte besøg af specialister, der holder oplæg inden for jura, økonomi, markedsføring, forretningsudvikling og meget mere. Derudover vil der også være oplæg fra iværksættere, som fortæller deres historie og deler ud af gode råd og erfaringer.

Se eventkalenderen her

 

Du finder StartUp Caféen i iværksætterhuset GrowAAL C.A. Olesens Gade 4.

Events

28. maj 2020
Webinar: Identificér og håndtér forskellige personprofiler – også i kriser
Coronakrisen har givet mange ledere og medarbejdere nye udfordringer, men også nye muligheder i måden at arbejde og lede på....
02. juni 2020
Webinar: Personlig effektivitet
Hold fokus på de rigtige aktiviteter og øg din personlige effektivitet. Det rette fokus kan sikre dig en sund forretning med flere kunder,...
03. juni 2020
Chat: Vingaardhus – Advokat
Advokat Lasse Schwartz Jørgensen arbejder primært med erhvervsrådgivning – deriblandt hvordan iværksættere undgår juridiske benspænd. Han hjælper dig med at...