Mød specialisterne

Vi har et stort netværk af private specialister, som deler ud af deres viden inden for eksempelvis jura, økonomi, markedsføring og forretningsudvikling – helt gratis.

Hver onsdag fra kl. 14-17 har du mulighed for at udnytte specialisternes viden, når de sidder klar til at sparre med dig i StartUp Café Aalborg.

Kræver ingen tilmelding på forhånd. Du kommer bare forbi!

De kommende onsdage kan du møde:

 

Husk at du også har mulighed for at hente viden og lade dig inspirere gennem StartUp Caféens ugentlige oplæg og workshops.

Se hele eventkalenderen her

 

Har du viden og erfaring, som du vil dele med Aalborg Kommunes iværksættere?

Du har også mulighed for at blive ulønnet rådgiver, specialist eller oplægsholder for Aalborgs iværksættere. Bliv en del af StartUp Club Aalborgs rådgivernetværk og vær med til at skabe en iværksætterby i verdensklasse, hvor vi sammen støtter og løfter nye virksomheder til næste niveau.

Vil du høre mere om, hvad det vil sige at være en del af StartUp Club Aalborgs rådgivernetværk? Kontakt iværksætterkoordinator Christopher Hegtmann på christopher.hegtmann@aalborg.dk og hør mere.

Events i StartUp Café Aalborg

26. september 2023
Online workshopforløb: Styr på salget
På dette online-workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en...
27. september 2023
Verbesser - optimér dit salg gennem netværk
Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling ift. eksempelvis...
Members Only
28. september 2023
Netværkscafé for StartUp Club-medlemmer
Et godt netværk er en vigtig faktor for en iværksætters succes! Kom med og brug netværkscaféen til at møde andre...