Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

15. august 2023
kl. 15:15 - 17:00

Skab en vinderstrategi for din virksomhed

For at nå virksomhedens mål er det vigtigt, at alle tiltag bidrager positivt til bundlinjen. Virksomhedens strategi er derfor afgørende for, at man kan realisere målene – både på kort og lang sigt.

Men hvordan skruer man så en god strategi sammen? Henrik Lind fra HH Gruppen gør os klogere på, hvordan man skaber udvikling, vækst og overblik gennem strategi og forretningsudvikling.

Oplægget giver dig svar på:

 • Hvad er en forretningsstrategi?
 • Hvad indeholder en god forretningsstrategi?
 • Hvorfor er det vigtigt for en virksomhed at have en strategi?
 • Hvordan eksekverer man på sin forretningsstrategi?

Oplægget er interessant for dig, der vil lave eller videreudvikle en plan for din virksomhed. Det gælder både iværksættere og etablerede virksomhedsejere.

Dagens oplægsholder

Henrik Lind er ejer af HH Gruppen. Henrik har mere end 25 års erfaring indenfor strategi, ledelse, salg og marketing og kunderne spænder fra mindre iværksættervirksomheder til multinationale selskaber. Henrik har fået sin erfaring gennem utallige opgaver indenfor strategi, ledelse, HR, salg og marketing, samt tidligere ansættelser som adm. direktør, udviklingsdirektør, salgs- og marketingsdirektør, uddannelseschef, coach og jobbet som HR og Kommunikationschef i Dansk Revision.

Henrik er certificeret som coach og mentor på Master Enneagram og NLP Business Coach samt certificeret i strategiværktøjerne ValuePerform og Balanceret Ledelse.

Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig.

Indlæser kort...

Events

 • 26. september 2023
  Online workshopforløb: Styr på salget
  På dette online-workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en...
 • 26. september 2023
  Optimér dit LinkedIn-game og skab værdifulde forbindelser og salg
  De seneste år har LinkedIn udviklet sig til at være en af de vigtigste professionelle platforme for erhvervsfolk og B2B...
 • 27. september 2023
  Verbesser - optimér dit salg gennem netværk
  Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling ift. eksempelvis...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510