Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

11. februar 2020
kl. 15:15 - 17:00

Se effekten af dine markedsføringskroner

Har du styr på, hvilke af dine marketing-aktiviteter der bliver til konkrete konverteringer? En konvertering sker, når en besøgende på din hjemmeside foretager en bestemt handling. Det kan f.eks. være et køb, en tilmelding eller et besøg på din kontaktside.

Kom i gang med basal konverteringssporing på din hjemmeside og find ud af, hvilke kanaler dine konverteringer kommer fra, og hvor meget de har kostet.

Kasper Gregersen lærer dig, hvordan du sporer på din kontaktformular, telefonnummer og e-mail-adresse på din hjemmeside via Google Analytics og Google Tag Manager. Efter oplægget kan du selv gå hjem og opsætte din egen sporing og se effekten af din indsats.

Dette oplæg er relevant for alle, der har en hjemmeside, bruger tid eller penge på markedsføring, men ikke har sat sporing op på deres hjemmeside.

Dagens oplægsholder
Kasper Gregersen har arbejdet med online markedsføring siden 2012 og arbejder hver dag for at skabe profitable markedsføringskampagner og positive resultater online. Kasper er i dag selvstændig konsulent og hjælper virksomheder med at få det maksimale ud af deres indsats på search eller SoMe.

Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig.

Indlæser kort...

Events

 • 26. september 2023
  Online workshopforløb: Styr på salget
  På dette online-workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en...
 • 27. september 2023
  Verbesser - optimér dit salg gennem netværk
  Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling ift. eksempelvis...
 • Members Only
  28. september 2023
  Netværkscafé for StartUp Club-medlemmer
  Et godt netværk er en vigtig faktor for en iværksætters succes! Kom med og brug netværkscaféen til at møde andre...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510