Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

10. marts 2021
kl. 14:00 - 17:00

Rightly - Beskyttelse af immaterielle rettigheder

Som iværksætter er det mindst ligeså vigtigt at beskytte sit brand som at stifte selve selskabet. Rightly kan rådgive om vigtigheden af at have et godt brand samt at beskytte det.

Rightly beskæftiger sig med beskyttelse af immaterielle rettigheder. Det vil sige beskyttelse af intellektuelle frembringelser, fx kunst, billeder, litteratur, opfindelser, formgivning designs og forretningskendetegn/varemærker. Rightlys primære fokus er beskyttelse af designs og varemærker (brands eller produktnavne).

Rightly kan også rådgive om mulighederne for at beskytte nye designs enten via ophavsretten eller designretten samt vigtigheden heraf. Idéen bag designbeskyttelse er at beskytte et produkts udseende mod plagiering, kopiering eller anden misbrug fra konkurrenter.

Rådgivningen er særligt relevant for dig der:

 • Skal beskytte dit brand eller produktnavn (varemærker). Udfordringerne kan bestå i at finde et godt varemærke (og vide hvad der er et godt varemærke), beskytte sit varemærke,  krav til ansøgning og registrering af et varemærke.
 • Udvikler designs. Udfordringer består i at vide, hvordan et design er beskyttet, beskytte sit design, krav til ansøgning og registrering af et design.

Om Rightly

Rightly er en blanding af en advokatvirksomhed og et IT-firma, der beskæftiger sig udelukkende med beskyttelse af immaterielle rettigheder. Rightlys primære fokus er på automatisering af processer for at skabe overblik og spare omkostninger hos deres klienter. Dertil lægges vægt på en specialiseret og komplet rådgivning indenfor IP-området.

Sune Momme Jeppesen og Camilla Simone Kudsk er begge uddannet som jurister på Aarhus Universitet og arbejder nu som advokatfuldmægtige. Sune har tidligere erfaring fra den finansielle sektor som leder og i forsikringsbranchen som sælger. Camilla har under studiet arbejdet på et IP-kontor og skrevet sin kandidatafhandling i varemærkeret.

Rådgivningen foregår digitalt.

Tilmeld dig ved at sende dit navn, telefonnummer og emne til rådgivningen i en mail til: tam@aalborg.dk
OBS sidste tilmeldingsfrist er onsdag kl. 12

Du vil blive tildelt et tidsrum mellem kl. 14-17, hvori du bliver ringet op af dagens specialist.

Husk at du kan få gratis, digital rådgivning hver onsdag kl. 14-17. Se hvilke specialister der sidder klar de kommende onsdage her.

Indlæser kort...

Events

 • 26. september 2023
  Online workshopforløb: Styr på salget
  På dette online-workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en...
 • 27. september 2023
  Verbesser - optimér dit salg gennem netværk
  Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling ift. eksempelvis...
 • Members Only
  28. september 2023
  Netværkscafé for StartUp Club-medlemmer
  Et godt netværk er en vigtig faktor for en iværksætters succes! Kom med og brug netværkscaféen til at møde andre...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510