Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

22. oktober 2019
kl. 15:15 - 17:00

Sådan skaber du en varig samfundsvenlig forretning

Har du tænkt over, hvordan du kan bruge din virksomhed til at skabe en positiv forandring for den verden, du er en del af?

Alt for længe har virksomheder kun haft øje for at maksimere egen profit, men heldigvis er der nu en bevægelse, der hjælper med at forbedre den verden, vi alle er en del af.

Jesper Panduro og hans familie købte i 2010 den aalborgensiske designvirksomhed Skagerak. Nu vil Jesper fortælle, hvordan han gik fra at være revisor til B Corp aktivist, og hvordan virksomheden er gået fra at se på profit som det overordnede mål, til at implementere egne positive værdier i hele virksomheden.

Skagerak er aktivt medlem af den globale bevægelse B Corp, der arbejder på at re-definere, hvordan vi måler succes i virksomheder. Vi skal væk fra det ensidige fokus på at skabe mest mulig profit, til at se mere holistisk på vores egne rolle og dermed ansvar for den verden, vi lever i. I Danmark tæller medlemmerne bl.a. Letz Sushi, Better World Fashion og Skandinavisk, og på den internationale scene finder vi Patagonia og Ben & Jerry’s.

Du får indblik i
- hvordan du kan arbejde med FN’s verdensmål
- hvordan du implementerer ansvarlighed i din forretning
- hvordan du kan hjælpe dig selv og dit team til at gøre en positiv forskel
- hvad B Corp kan gøre for dig og din forretning

Dagens oplægsholder
Jesper Panduro er Owner and Chief Executive Officer hos Skagerak. Skagerak er en familieejet virksomhed grundlagt i 1976. De har altid arbejdet på at skabe det bedste produkt og tænkt kvalitet i alle henseender. Lige fra design til produktion til relation. Skagerak er en international forretning, der eksporterer mere end 50% af omsætningen, og de arbejder med toneangivende designere på at skabe deres produkter. Skagerak har vundet flere designpriser og blev senest hædret som “Årets Grønne Brand” ved dette års danske Designawards.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. 

Indlæser kort...

Events

 • 26. september 2023
  Online workshopforløb: Styr på salget
  På dette online-workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en...
 • 26. september 2023
  Optimér dit LinkedIn-game og skab værdifulde forbindelser og salg
  De seneste år har LinkedIn udviklet sig til at være en af de vigtigste professionelle platforme for erhvervsfolk og B2B...
 • 27. september 2023
  Verbesser - optimér dit salg gennem netværk
  Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling ift. eksempelvis...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510