Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

23. juni 2021
kl. 14:00 - 17:00

Patrade - IP-konsulenthus

Anne-Sofie Bendtsen og Sabrina Uhrenholt fra IP-konsulenthuset Patrade kan rådgive dig om, hvordan du allerede tidligt i iværksætter-processen kan tænke beskyttelse af IP (intellectual property) ind.

Det er f.eks. vigtigt tidligt i processen at få styr på, om der er andre, der bruger det navn, logo eller design, du har, så du ikke udvikler videre på noget, som man ikke vil kunne beskytte, eller hvor man vil komme til at krænke andres rettigheder. Det samme gælder, hvis der er tale om en teknisk opfindelse, her er det også vigtigt, at du får undersøgt om ideen reelt har det, der kaldes opfindelseshøjde.

Anne-Sofie og Sabrina kan rådgive om, hvordan man helt konkret ansøger om en rettighed – patent, varemærke, design – hvor lang tid det tager, hvad det koster, hvad man skal være opmærksom på mm.

Dagens rådgivere

Anne-Sofie Bendtsen - Advokatfuldmægtig
Anne-Sofie er cand.jur og en del af Patrades juridiske afdeling. Hun rådgiver små og mellemstore virksomheder om stiftelse, beskyttelse og håndhævelse af immaterielle rettigheder. Derudover rådgiver Anne-Sofie om udarbejdelse og optimering af IP-strategi, ligesom hun til dagligt beskæftiger sig med markedsføringsret og ophavsret.

Sabrina Uhrenholt - Advokatfuldmægtig, Brand Protection Specialist
Sabrina er cand.jur. og hos Patrade rådgiver hun små og mellemstore virksomheder om varemærke- og designrettigheder samt ophavsret. Derudover er hun en del af Patrades Online Brand Protection team, hvor hun er specialiseret i håndhævelsen af immaterielle rettigheder på e-handelssider, sociale medier og svindelwebshops.

 

Patrade (PAtentTRAdemarkDEsign) er et konsulenthus inden for IP (Intellectual Property), der arbejder for at sikre konkurrenceevnen hos brands og virksomheder. Patrade yder rådgivning og assistance inden for alle områder af IP til både nationale og internationale kunder, og deres advokater og konsulenter arbejder tæt sammen i specialiserede teams.

 

Kræver ingen tilmelding på forhånd. Du skal blot møde op i StartUp Caféen i tidsrummet kl. 14-17, så sidder dagens specialist klar til at besvare dine spørgsmål.

For at mindske coronasmitte når du besøger StartUp Caféen, er det vigtigt, at du medbringer coronapas/negativ test og overholder afstandkravene.

‘Mød specialisterne’ i StartUp Caféen hver onsdag kl. 14-17. Det er en unik mulighed for at få gratis rådgivning hos specialister med forskellige fagligheder, der kan styrke din forretning.

Se hvilke specialister der sidder klar de kommende onsdage her.

Indlæser kort...

Events

 • 26. september 2023
  Online workshopforløb: Styr på salget
  På dette online-workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en...
 • 26. september 2023
  Optimér dit LinkedIn-game og skab værdifulde forbindelser og salg
  De seneste år har LinkedIn udviklet sig til at være en af de vigtigste professionelle platforme for erhvervsfolk og B2B...
 • 27. september 2023
  Verbesser - optimér dit salg gennem netværk
  Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling ift. eksempelvis...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510