Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

17. maj 2023
kl. 14:00 - 17:00

Ordet er dit - markedsføring

Har du svært ved at finde balancen i, hvordan du bruger dig selv i din markedsføring, uden at det bliver for privat? Og vil du gerne have tips til at tiltrække potentielle kunder ved netop at vise din personlighed?

Natasja fra Ordet er dit sidder klar til at rådgive om markedsføring med personlighed.

Du kan fx få sparring på:

 • Hvordan du deler ud af dig selv på sociale medier, uden at det bliver for privat
 • Hvordan du vinkler din personlige historie til at blive en del af din virksomheds kernefortælling
 • Hvordan du skiller dig ud fra andre, der laver det samme som dig

Natasja hjælper mindre virksomheder og soloselvstændige med markedsføring, og hendes force er især personlige brands. Det er eksempelvis dig, som er terapeut, klinikejer, behandler eller konsulent, hvor du som ejer er virksomhedens ansigt udadtil.

Dagens rådgiver

Natasja Grønkjær Abrahamsen er uddannet i Dansk fra Aalborg Universitet. Hun har arbejdet med markedsføring siden 2018, og været selvstændig med virksomheden Ordet Er Dit siden 2020.

'Mød specialisterne' foregår hver onsdag kl. 14-17. Det er en unik mulighed for at få gratis rådgivning hos specialister med forskellige fagligheder, der kan styrke din forretning.

Kræver ingen tilmelding på forhånd. Du skal blot møde op i StartUp Caféen i tidsrummet kl. 14-17, så sidder dagens specialist klar til at besvare dine spørgsmål.

Se hvilke specialister der sidder klar de kommende onsdage her.

Indlæser kort...

Events

 • 05. december 2023
  Workshopforløb: Fra forretningsidé til virkelighed
  Entreprenerdy, StartUp Club Aalborg & Iværksætterdanmark præsenterer: Fra forretningsidé til virkelighed Få redskaberne til at gøre din forretningsidé håndgribelig og...
 • 13. december 2023
  STORM Advokatfirma
  Christian Bay Nielsen fra STORM Advokatfirma sidder klar til at sparre om: – Selskabsret og erhvervsret – Forretningsvilkår og kontrakter...
 • 10. januar 2024
  Dansk Revision
  Marianne Larsen fra Dansk Revision Aalborg sidder klar til at rådgive og svare på de spørgsmål og problemstillinger, du måtte...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510