Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

5. maj 2021
kl. 14:00 - 17:00

Kronborg Marketing - Online marketing

Kronborg Marketing hjælper iværksættere og virksomheder med at blive synlige og tiltrække nye kunder online.

Dennis Kronborg arbejder ud fra en 3 trins model:

1. Digital strategi
Forud for ethvert tiltag ud i den digitale og online verden bør der laves en Digital Strategi.

Den Digitale Strategi er funderet i din virksomheds strategi og handlingsplaner, og formålet med den digitale strategi er at finde “opskriften” på, hvordan du opnår de resultater, som du har skrevet i din strategi (og budgetteret med). Den digitale strategi indbefatter beslutning om, hvilke platforme du skal være tilstede på. Hvilket content du skal lave? Definition af målgruppe, annoncestrategi, content strategi, leadgeneration med mere.

Sagt på nordjysk: Den Digitale Strategi handler om at finde ud af, hvor du får mest værdi for dine markedsføringskroner, og igangsætter de tiltag der giver mest mening ud fra, hvor kunderne er tilstede og det budget der er til rådighed.

2. Markedsføringplan
Med startegien på plads bør du lave en marketingplan. Marketingplanen er den plan, der udstikker hvordan du når i mål med startegien. Markedsføringsplanen er den der sikrer at dine tiltag hænger sammen på tværs af platforme og organisation. Kunderejsen danner grundlaget for den måde markedsføringen tilrettelægges.

3. Drift
Og til sidste skal markedsføringsplanen føres ud i livet. Det er den daglige drift af de markedsførings- og salgsopgaver, der skal udføres for at nå i mål med virksomhedens ambition.

Har du spørgsmål til strategi, plan og drift i forhold til at markedsføre din iværksætter-virksomhed? Så meld dig på en faglig sparring med Dennis Kronborg.

Dagens rådgiver

Dennis Kronborg er selvstændig konsulent i Kronborg Marketing ApS, hvor han hjælper virksomheder med at skabe resultater i en verden, der er digital. Han har erfaring med markedsføring og salg i Danmark, Norge og Sverige. Dennis har tidligere været partner i reklamebureau KONXION A/S og marketingdirektør i AaB.

Dennis Kronborg

Rådgivningen foregår digitalt.

Tilmeld dig ved at sende dit navn, telefonnummer og emne til rådgivningen i en mail til: tam@aalborg.dk
OBS sidste tilmeldingsfrist er onsdag kl. 12

Du vil blive tildelt et tidsrum mellem kl. 14-17, hvori du bliver ringet op af dagens specialist.

Husk at du kan få gratis, digital rådgivning hver onsdag kl. 14-17. Se hvilke specialister der sidder klar de kommende onsdage her.

Indlæser kort...

Events

 • 26. september 2023
  Online workshopforløb: Styr på salget
  På dette online-workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en...
 • 26. september 2023
  Optimér dit LinkedIn-game og skab værdifulde forbindelser og salg
  De seneste år har LinkedIn udviklet sig til at være en af de vigtigste professionelle platforme for erhvervsfolk og B2B...
 • 27. september 2023
  Verbesser - optimér dit salg gennem netværk
  Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling ift. eksempelvis...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510