Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

27. april 2022
kl. 14:00 - 17:00

KPMG - Revisor

Få sparring hos en kompetent revisor, når Simon Falker Jensen sidder klar i StartUp Caféen til at hjælpe dig med dine økonomiske og regnskabsmæssige spørgsmål.

Simons rådgivning kan eksempelvis være særlig relevant for dig, der skal aflevere dit første regnskab, eller dig der skal starte virksomhed, men har brug for, at få det økonomiske på plads.

Dagens specialist

Simon Falker Jensen arbejder til dagligt som ledende revisor hos KPMG, hvor han hjælper både mindre og større virksomheder med at træffe økonomiske beslutninger. Deriblandt hjælper han også iværksættere med skattemæssige og regnskabsmæssige forhold. Sideløbende med arbejdet hos KPMG har Simon uddannet sig på Aalborg Universitet og er påbegyndt uddannelsen til statsautoriseret revisor.

 

‘Mød specialisterne’ i StartUp Caféen hver onsdag kl. 14-17. Det er en unik mulighed for at få gratis rådgivning hos specialister med forskellige fagligheder, der kan styrke din forretning.

Kræver ingen tilmelding på forhånd. Du skal blot møde op i StartUp Caféen i tidsrummet kl. 14-17, så sidder dagens specialist klar til at besvare dine spørgsmål. 

Se hvilke specialister der sidder klar de kommende onsdage her.

Indlæser kort...

Events

 • 26. september 2023
  Online workshopforløb: Styr på salget
  På dette online-workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en...
 • 26. september 2023
  Optimér dit LinkedIn-game og skab værdifulde forbindelser og salg
  De seneste år har LinkedIn udviklet sig til at være en af de vigtigste professionelle platforme for erhvervsfolk og B2B...
 • 27. september 2023
  Verbesser - optimér dit salg gennem netværk
  Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling ift. eksempelvis...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510