Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

26. oktober 2022
kl. 14:00 - 17:00

Kant - Online markedsføring

Hvis du gerne vil øge din startups synlighed online, så kig ind når Alex Klysner fra Kant sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål om online markedsføring. Spørg fx Alex om markedsføring og annoncering på Facebook, Instagram, LinkedIn og TikTok.

Dagens rådgiver

Alex Klysner fra Kant er selvstændig digital marketing specialist med en datadrevet tilgang til online annoncering. Efter mantraet ”Data ved bedre”, hjælper og rådgiver Alex virksomheder med deres online aktiviteter med fokus på betalt annoncering – særligt sociale medier og Google Ads. Efter 11 år i branchen har han været hands on på over 500 forskellige virksomheder i ind- og udland.

'Mød specialisterne' foregår hver onsdag kl. 14-17. Det er en unik mulighed for at få gratis rådgivning hos specialister med forskellige fagligheder, der kan styrke din forretning.

Kræver ingen tilmelding på forhånd. Du skal blot møde op i StartUp Caféen i tidsrummet kl. 14-17, så sidder dagens specialist klar til at besvare dine spørgsmål.

Se hvilke specialister der sidder klar de kommende onsdage her.

Indlæser kort...

Events

 • 26. september 2023
  Online workshopforløb: Styr på salget
  På dette online-workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en...
 • 27. september 2023
  Verbesser - optimér dit salg gennem netværk
  Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling ift. eksempelvis...
 • Members Only
  28. september 2023
  Netværkscafé for StartUp Club-medlemmer
  Et godt netværk er en vigtig faktor for en iværksætters succes! Kom med og brug netværkscaféen til at møde andre...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510