Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

15. juni 2021
kl. 15:00 - 16:00

Webinar: Iværksætter? Få styr på din jura

I stedet for det iværksætter-eventyr, som du drømte om, så kan det hurtigt blive en kompliceret proces at springe ud som selvstændig. Der er nemlig mange juridiske aspekter, som du skal overveje, når du starter virksomhed.

Vi vil gerne hjælpe dig godt fra start ved at give dig overblik over de juridiske problemstillinger, man som iværksætter kan stå overfor i forbindelse med virksomhedsopstart.

Advokaterne Jacob Poulsen Mark og Allan Styrishave fra Advodan gør dig klogere på:

 • Virksomhedsform
  Valg af virksomhedsform er vigtigt at overveje grundigt, da det kan få betydning i fremtiden. Vi giver dig indsigt i de forskellige virksomhedsformer, der matcher dine drømme og ambitioner.
 • Ejeraftaler
  Få indsigt i hvad en ejeraftale er, og hvorfor den er så vigtig, når man er flere partnere i en virksomhed.
 • Q&A session
  Få mulighed for at stille spørgsmål til de to advokater. Det kan både være spørgsmål til emnerne på webinaret, men andre spørgsmål om virksomhedsopstart er også velkomne.

Webinaret er relevant for dig, der er i opstartsfasen og ønsker mere viden om de juridiske overvejelser, du bør gøre sig for at komme godt fra start.

Dagens oplægsholdere

Jacob Poulsen Mark er advokat og partner ved Advodan Aalborg. Jacob har arbejdet ved Advodan siden 2011, hvor han startede som studentermedhjælper. Siden da har Jacob bistået mange erhvervsklienter og blev i 2019 partner i virksomheden. Til dagligt beskæftiger Jacob sig primært med rådgivning af små og mellemstore virksomheder, ejendomsadministration og retssager.

Allan Styrishave er advokat ved Advodan Aalborg. Allan har arbejdet ved Advodan Aalborg siden 2018, hvor han til dagligt bistår både lokale såvel som nationale virksomheder med at skabe juridiske og forretningsmæssige fordelagtige løsninger. Allan har ansvaret for Advodans inkassoafdeling og har på det seneste især beskæftiget sig med virksomhedsoverdragelser.

 

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Inden webinaret vil du modtage et link samt en guide til, hvordan du logger på.

Indlæser kort...

Events

 • 26. september 2023
  Online workshopforløb: Styr på salget
  På dette online-workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en...
 • 27. september 2023
  Verbesser - optimér dit salg gennem netværk
  Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling ift. eksempelvis...
 • Members Only
  28. september 2023
  Netværkscafé for StartUp Club-medlemmer
  Et godt netværk er en vigtig faktor for en iværksætters succes! Kom med og brug netværkscaféen til at møde andre...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510