Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

22. november 2023
kl. 14:00 - 17:00

Haugaard|Braad - advokat

Har du brug for at sparre med en advokat om ansættelsesret, incitamentsprogrammer, selskabsforhold eller immaterialret og compliance?

Kig forbi StartUp Caféen når advokat Nikolaj Trudslev sidder klar til at svare på juridiske spørgsmål.

Vejledningen er særligt interessant for dig, der står overfor at skulle ansætte medarbejdere, dig der overvejer din selskabskonstruktion eller dig, der gør sig overvejelser i forhold til beskyttelse af immaterielle rettigheder.

Andre spørgsmål og områder vil Nikolaj dog også kunne give en indflyvning i.

Dagens specialist

Nikolaj Trudslev har siden 2013 været advokat ved Haugaard|Braad, og siden 2018 har han været partner. Her arbejder han med løbende erhvervsrådgivning til iværksættere og virksomheder.

Kræver ingen tilmelding på forhånd. Du skal blot møde op i StartUp Caféen i tidsrummet kl. 14-17, så sidder dagens specialist klar til at besvare dine spørgsmål.

‘Mød specialisterne’ i StartUp Caféen hver onsdag kl. 14-17. Det er en unik mulighed for at få gratis rådgivning hos specialister med forskellige fagligheder, der kan styrke din forretning.

Se hvilke specialister der sidder klar de kommende onsdage her.

Indlæser kort...

Events

 • 05. december 2023
  Workshopforløb: Fra forretningsidé til virkelighed
  Entreprenerdy, StartUp Club Aalborg & Iværksætterdanmark præsenterer: Fra forretningsidé til virkelighed Få redskaberne til at gøre din forretningsidé håndgribelig og...
 • 13. december 2023
  STORM Advokatfirma
  Christian Bay Nielsen fra STORM Advokatfirma sidder klar til at sparre om: – Selskabsret og erhvervsret – Forretningsvilkår og kontrakter...
 • 10. januar 2024
  Dansk Revision
  Marianne Larsen fra Dansk Revision Aalborg sidder klar til at rådgive og svare på de spørgsmål og problemstillinger, du måtte...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510