Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

18. april 2023
kl. 15:15 - 17:00

Fra vision til virkelighed: Sådan skaber du et brand

Hvordan skaber man et stærkt og unikt brand for sin nystartede virksomhed? Det kan du få en Senior Brand Designers bud på, når Lasse Giversen gæster StartUp Caféen.

Lasse går i dybden med, hvad et brand egentlig er, og hvorfor det er vigtigt at prioritere at bygge det rigtigt op i starten af din iværksætterrejse.

Derudover vil oplægget give konkrete eksempler på, hvordan man kan opbygge et brand fra bunden. Herunder kommer vi ind på:

 • Logo
 • Visuel identitet
 • Brandstrategi

Gennem praktiske eksempler og konkrete værktøjer vil oplægget hjælpe dig, der er nystartet iværksætter med at omsætte din vision til virkelighed og skabe et unikt brand, der skiller sig ud og er relevant for din målgruppe.

Dagens oplægsholder

Lasse Giversen har tidligere haft sin gang i Startup Club Aalborg, da han med sin egen virksomhed, Lömmel, agerede rådgiver for mange startups. Lömmel blev nomineret til EY Entrepreneur of the Year i 2019, under startup-kategorien. I dag arbejder Lasse som Senior Brand Designer i designbureauet 1508, med nogle af de største brands i Danmark og Norden på kundelisten.

 

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Indlæser kort...

Events

 • 26. september 2023
  Online workshopforløb: Styr på salget
  På dette online-workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en...
 • 27. september 2023
  Verbesser - optimér dit salg gennem netværk
  Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling ift. eksempelvis...
 • Members Only
  28. september 2023
  Netværkscafé for StartUp Club-medlemmer
  Et godt netværk er en vigtig faktor for en iværksætters succes! Kom med og brug netværkscaféen til at møde andre...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510