Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

29. november 2022
kl. 15:15 - 17:00

Fra iværksætter til arbejdsgiver

Som nystartet virksomhed har man ofte ikke ressourcer til at ansætte en fuldtidsmedarbejder lige med det samme, men opgaver er der som regel nok af, når man starter virksomhed.

At ansætte en medarbejder med tilskud eller at få en studentermedhjælper med ombord kan derfor være den ideelle måde at få din første ansatte på - samt at få tilført kompetencer, som din virksomhed har brug for.

Men hvordan er det så lige med kontrakter, rettigheder og forsikringer, når man skal ansætte?

Alt det bliver du klogere på, når Trine Binderup fra Advodan besøger StartUp Caféen. Med sig tager hun Christian Borg Nedergaard, der er ansat som stud.jur hos Advodan, mens han læser jura på Aalborg Universitet. Christian vil fortælle, hvad det giver ham af kompetencer og faglighed at have et studiejob, der er relevant for hans uddannelse.

Du får desuden indblik i, hvilke muligheder og tilskud der findes, når du har besluttet dig for at ansætte en din første medarbejder. Erhvervskonsulent Brian Juhl Lorentsen fra BusinessAalborg vil gøre dig klogere på, hvor du finder din nye medarbejder, samt hvilke rammer der findes omkring fx studiejob, som kan være fordelagtige for din virksomhed.

Dagens oplægsholdere

Trine Binderup er advokat og indehaver hos Advodan Aalborg. Hun har gennem sin karriere opbygget stort kendskab til generel HR, administration og ledelseserfaring og kan rådgive omkring ansættelseskontrakter, afskedigelser, kunde- og konkurrenceklausuler, ferieloven, ligebehandlingslovgivningen og lov om forretningshemmeligheder mv.

Christian Borg Nedergaard er er ansat som stud.jur. hos Advodan Aalborg i august 2021 og læser jura på Aalborg Universitet. Hans primære opgave er at stå til rådighed for advokaterne og advokatsekretærene, når de har brug for en hånd med fx udarbejdelse af sags forberedende materiale og juridiske notater.

Brian Juhl Lorentsen er erhvervskonsulent hos BusinessAalborg. Han er den rette sparringspartner, når du har brug for at ansætte medarbejdere. Med 15 års erfaring med rekruttering og forretningsudvikling har Brian et kæmpe netværk blandt nordjyske virksomheder og vidensinstitutioner som bl.a. UCN og AAU. Dertil kender Brian de mange muligheder, der findes for at ansætte højtuddannede medarbejdere med tilskud.

 

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Indlæser kort...

Events

 • 26. september 2023
  Online workshopforløb: Styr på salget
  På dette online-workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en...
 • 27. september 2023
  Verbesser - optimér dit salg gennem netværk
  Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling ift. eksempelvis...
 • Members Only
  28. september 2023
  Netværkscafé for StartUp Club-medlemmer
  Et godt netværk er en vigtig faktor for en iværksætters succes! Kom med og brug netværkscaféen til at møde andre...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510