fbpx Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

21. marts 2023
kl. 15:15 - 17:00

Få styr på dine forsikringer

Som selvstændig er det vigtigt at have styr på forsikringerne, men måske kan det virke uoverskueligt at finde ud af hvilke forsikringer, der er relevante – og hvilke der rent faktisk er lovpligtige?

Modsat de fleste lønmodtagere, så er selvstændige heller ikke automatisk sikret en pensionsordning og den økonomiske tryghed, der medfølger, hvis man er så uheldig at blive ramt af en ulykke eller sygdom.

Til dette oplæg får du viden om hvilke forsikringer, der er relevante for nyopstartede virksomheder, hvad der er lovpligtigt, og hvilke udfordringer virksomheder kan møde. Derudover får du indsigt i, hvilke forsikringsdækninger der er igennem en pensionsaftale.

Oplægget giver dig bl.a.:

 • Et større kendskab til og indblik i forsikringer – både dem der er gode at have og dem der er lovpligtige
 • Indsigt i hvad du kan forsikre dig imod
 • Viden om hvad du skal være opmærksom på, når du tegner en forsikring

Oplægget er særligt relevant for nyopstartede virksomheder, men har også et bredt fokus om hvilke forsikringer, der er vigtige for virksomheder generelt, samt hvilke muligheder der er for at sikre ejeren og de ansatte bedst muligt.

Dagens oplægsholdere

Thomas Augustinussen er erhvervskundechef i Tryg og har været ansat i Tryg Erhverv siden 2019. Thomas arbejder til dagligt med virksomheder, der har 0-100 ansatte.

Kasper Risgård er erhvervsassurandør i Tryg og har været ansat i Tryg Erhverv siden 2022. Kasper har tidligere været privat assurandør. I dag arbejder han til dagligt med virksomheder, der har 0-50 ansatte.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. 

Indlæser kort...

Events

 • 28. marts 2023
  Bring your brand to life
  Are you struggling with designing your logo, choosing the right colours for your website or inspiring your audience with your...
 • 29. marts 2023
  KANT Digital - Online markedsføring
  Hvis du gerne vil øge din startups synlighed online, så kig ind når Frederik Stenbjerg fra marketinghuset KANT sidder klar...
 • 31. marts 2023
  Workshop-forløb: Få succes som kvindelig iværksætter
  Luise Løt, Iværksætterdanmark, Erhvervshus Nordjylland og Business Aalborg præsenterer: Få succes som kvindelig iværksætter.    Er du klar til at...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 9931 1559