Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

1. juni 2022
kl. 14:00 - 17:00

EY - Revisor

Thor Buhl fra revision- og rådgivningsvirksomheden EY sidder klar til at rådgive dig om generelle økonomiske- og selskabsretlige forhold samt forretningsudvikling.

Kom og tag en snak med Thor, hvis du endnu ikke er kommet helt fra land med en virksomhed og gerne vil have sparring til, hvordan du skal etablere dig i fx et ApS eller som enkeltmandsvirksomhed.

Det kan også være relevant at sparre med Thor, hvis du overvejer at ekspandere eller har brug for sparring omkring dit setup.

Dagens rådgiver
Thor Buhl har været revisor i 8 år og har en bred viden omkring skat, moms og generel økonomisk rådgivning. Thor gør meget ud af at forklare komplekse regler og lovgivning på en forståelig måde, så alle kan være med.

EY har ekspertise inden for både skat, moms, revision og økonomisk rådgivning. Deres kundegruppe dækker over både større internationale koncerner og de små start up’s.

Thor Buhl

'Mød specialisterne' i StartUp Caféen hver onsdag kl. 14-17. Det er en unik mulighed for at få gratis rådgivning hos specialister med forskellige fagligheder, der kan styrke din forretning.

Kræver ingen tilmelding.

Indlæser kort...

Events

 • 26. september 2023
  Online workshopforløb: Styr på salget
  På dette online-workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en...
 • 26. september 2023
  Optimér dit LinkedIn-game og skab værdifulde forbindelser og salg
  De seneste år har LinkedIn udviklet sig til at være en af de vigtigste professionelle platforme for erhvervsfolk og B2B...
 • 27. september 2023
  Verbesser - optimér dit salg gennem netværk
  Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling ift. eksempelvis...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510