Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

14. september 2022
kl. 14:00 - 17:00

Erasmus for Young Entrepreneurs

Jesper Helleskov fra AAU sidder klar til at snakke om mulighederne med programmet Erasmus for Young Entrepreneurs. Programmet er både for den erfarne og nye iværksætter – kom ind og hør mere om programmets muligheder, samt hvordan du kan flytte din virksomhed ved hjælp af ny viden og unikke erfaringer fra hele Europa.

Erasmus for Young Entrepreneurs henvender sig både til nye iværksættere, som ønsker at komme på et ophold hos erfarne entreprenører, samt til danske erfarne entreprenører, der kunne drage nytte af nyt perspektiv eller specielle kompetencer fra en udenlandsk ny iværksætter. Vi har mange gode eksempler indenfor næsten alle sektorer, hvor begge parter har fået meget værdi ud af opholdet. EU støtter finansielt den nye iværksætter, så der ikke forekommer nogen last hos de deltagende parter.

Erasmus for Young Entrepreneurs har i over ti år faciliteret mere end 10.000 business exchanges mellem nye og erfarne iværksættere i Europa. Programmet har til formål at lade iværksættere på tværs af landegrænser dele erfaring og viden gennem et ophold, som finansielt støttes af EU. En unik chance for at udvide horisonter, netværk og markeder.

'Mød specialisterne' foregår hver onsdag kl. 14-17. Det er en unik mulighed for at få gratis rådgivning hos specialister med forskellige fagligheder, der kan styrke din forretning.

Kræver ingen tilmelding på forhånd. Du skal blot møde op i StartUp Caféen i tidsrummet kl. 14-17, så sidder dagens specialist klar til at besvare dine spørgsmål.

Se hvilke specialister der sidder klar de kommende onsdage her.

Indlæser kort...

Events

 • 26. september 2023
  Online workshopforløb: Styr på salget
  På dette online-workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en...
 • 26. september 2023
  Optimér dit LinkedIn-game og skab værdifulde forbindelser og salg
  De seneste år har LinkedIn udviklet sig til at være en af de vigtigste professionelle platforme for erhvervsfolk og B2B...
 • 27. september 2023
  Verbesser - optimér dit salg gennem netværk
  Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling ift. eksempelvis...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510