Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

16. juni 2021
kl. 14:00 - 17:00

Emil Nissen - Marketing-specialist

Emil Nissen er specialist i online-annoncering og marketingstrategi. Særligt Facebook og Google Ads kan du forvente at blive klogere på, hvis du kigger forbi, når Emil Nissen sidder klar til at rådgive dig i StartUp Caféen.

Emil er Facebook Marketing Partner og har flere års praktisk erfaring, hvor alle tænkelige fejl er blevet begået, så han deler gerne ud af tips til, hvordan du undgår disse fejl.

Spørg fx Emil om:

 • Hvilke kanaler skal jeg vælge?
 • Hvordan opsætter jeg mine kontoer korrekt?
 • Hvordan kommer jeg bedst muligt i gang? – Målgruppevalg, opsætning af sporing, annoncetyper, psykologiske triggers og meget andet.
 • Hvordan optimerer jeg løbende mine kampagner?
 • Hvordan sætter jeg det hele i system og får størst udbytte?

Emil har fokus på, at sparring med ham skal være hands-on, og du kan forvente at få nogle konkrete input, der kan implementeres med det samme - lige meget om du er helt nybegynder inden for online-annoncering eller har mere erfaring, så kan Emil rådgive dig i et forståeligt sprog.

Dagens rådgiver

Emil Nissen har specialiseret sig inden for annoncering på Facebook, Instagram og Google og er desuden autodidakt inden for hjemmesideopbygning. Med en stærk forretningsforståelse og ekspertviden inden for onlineannoncering har han hjulpet et utal af kunder med at skalere deres forretning – nationalt og internationalt. Emil er uddannet markedsføringsøkonom, men hans ekspertise kommer på baggrund af utallige kurser, startups og mentorer.

Emil har en god forretningsforståelse for iværksætterriet, da han selv har startet tre webshops imens han studerede.

 

Kræver ingen tilmelding på forhånd. Du skal blot møde op i StartUp Caféen i tidsrummet kl. 14-17, så sidder dagens specialist klar til at besvare dine spørgsmål. 

For at mindske coronasmitte når du besøger StartUp Caféen, er det vigtigt, at du medbringer coronapas/negativ test, bruger mundbind, når du ikke sidder ned og overholde afstandkravene.

‘Mød specialisterne’ i StartUp Caféen hver onsdag kl. 14-17. Det er en unik mulighed for at få gratis rådgivning hos specialister med forskellige fagligheder, der kan styrke din forretning.

Se hvilke specialister der sidder klar de kommende onsdage her.

Indlæser kort...

Events

 • 26. september 2023
  Online workshopforløb: Styr på salget
  På dette online-workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en...
 • 26. september 2023
  Optimér dit LinkedIn-game og skab værdifulde forbindelser og salg
  De seneste år har LinkedIn udviklet sig til at være en af de vigtigste professionelle platforme for erhvervsfolk og B2B...
 • 27. september 2023
  Verbesser - optimér dit salg gennem netværk
  Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling ift. eksempelvis...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510