Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

16. august 2023
kl. 14:00 - 17:00

Dansk Revision

Marianne Larsen fra Dansk Revision Aalborg sidder klar til at rådgive og svare på de spørgsmål og problemstillinger, du måtte have inden for regnskab, skat og moms.

Rådgivningen kan være relevant for dig, der overvejer at starte egen virksomhed, lige har stiftet egen virksomhed eller overvejer nye forretningsområder i din forretning.

Du kan bl.a. spørge Marianne om:

 • Budget
 • Valg af virksomhedsform
 • Bogføring og regnskab
 • Likviditetsstyring
 • Skattemæssige forhold

Dagens rådgiver

Dagens specialist er Marianne Larsen, revisor og partner hos Dansk Revision Aalborg som har mere end 25 års erfaring i branchen.

Dansk Revision Aalborg har i mange år assisteret iværksættere, både med undervisning og rådgivning. Vi har erfaring indenfor stort set alle brancher og kan derfor hjælpe og rådgive virksomhederne både i opstartsfasen, den daglige drift samt ved omstruktureringer.

Kræver ingen tilmelding på forhånd. Du skal blot møde op i StartUp Caféen i tidsrummet kl. 14-17, så sidder dagens specialist klar til at besvare dine spørgsmål.

‘Mød specialisterne’ i StartUp Caféen hver onsdag kl. 14-17. Det er en unik mulighed for at få gratis rådgivning hos specialister med forskellige fagligheder, der kan styrke din forretning.

Se hvilke specialister der sidder klar de kommende onsdage her.

Indlæser kort...

Events

 • 26. september 2023
  Online workshopforløb: Styr på salget
  På dette online-workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en...
 • 27. september 2023
  Verbesser - optimér dit salg gennem netværk
  Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling ift. eksempelvis...
 • Members Only
  28. september 2023
  Netværkscafé for StartUp Club-medlemmer
  Et godt netværk er en vigtig faktor for en iværksætters succes! Kom med og brug netværkscaféen til at møde andre...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510