Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

25. januar 2023
kl. 14:00 - 17:00

Christina Keller - User Experience

Christina Keller fra TurnsUx sidder klar til at rådgive om, hvordan du laver brugervenlig og etisk IT, hvad end det er apps, computerprogrammer, hjemmesider eller hybridløsninger, som brunger IT ud i den virkelige verden. Christina rådgiver iværksættere, uanset hvor de er i opstartsprocessen, fra idé til driftsstadiet. Du får dog mere konkret feedback, hvis der er nogle tegninger eller andet visuelt, der kan tages udgangspunkt i.

Rådgivningen er særligt relevant for dig, som er mere teknisk anlagt og derfor har svært ved at gennemskue, hvordan elementer bedst integreres i løsningen, så det er nemt at bruge for en førstegangsbruger. Det er også relevant for dig, som er meget kreativt og visuelt begavet, men som mangler viden om, hvordan disse kreative elementer placeres for at give et godt interaktionsflow.

Dagens rådgiver

Christina Keller er uddannet civilingeniør i produkt- og designpsykologi og ejer virksomheden TurnsUx. Her hjælpe hun virksomheder til at forstå, hvad adfærds-, kognitiv-, og perceptionspsykologi betyder for brugernes opfattelse af og oplevelse med deres produkt.

‘Mød specialisterne’ i StartUp Caféen hver onsdag kl. 14-17. Det er en unik mulighed for at få gratis rådgivning hos specialister med forskellige fagligheder, der kan styrke din forretning.

Kræver ingen tilmelding på forhånd. Du skal blot møde op i StartUp Caféen i tidsrummet kl. 14-17, så sidder dagens specialist klar til at besvare dine spørgsmål. 

Se hvilke specialister der sidder klar de kommende onsdage her.

Indlæser kort...

Events

 • 26. september 2023
  Online workshopforløb: Styr på salget
  På dette online-workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en...
 • 27. september 2023
  Verbesser - optimér dit salg gennem netværk
  Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling ift. eksempelvis...
 • Members Only
  28. september 2023
  Netværkscafé for StartUp Club-medlemmer
  Et godt netværk er en vigtig faktor for en iværksætters succes! Kom med og brug netværkscaféen til at møde andre...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510