Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

7. november 2023
kl. 15:15 - 17:00

Bryd den mentale barriere og frigør dit iværksætterpotentiale

Kæmper du med tvivl, mangel på selvsikkerhed, og har du udfordringer med at skabe balance mellem arbejde og fritid? Så kom med når livscoach Camilla Behr besøger StartUp Caféen for at inspirere dig til at bryde fri fra de mentale barrierer, der står i vejen for din succes.

Du behøver ikke længere at krydse fingre og håbe på det bedste. Dette oplæg handler om det afgørende mentale arbejde, der skal til for at sikre, at din beslutning om at starte en virksomhed også betyder, at din virksomhed kommer til at lykkes.

Oplægget udforsker de handlemønstre, overspringshandlinger og undskyldninger, der ofte begrænser iværksættere, og du vil få en dybere forståelse af, hvorfor disse faktorer påvirker dig, så du kan lære dig selv bedre at kende.

Du kan se frem til en interaktiv oplevelse, der inkluderer refleksionsøvelser, som vil hjælpe dig med at identificere, hvordan du muligvis begrænser dig selv på nuværende tidspunkt. Du vil forlade arrangementet med en styrket indsigt i dig selv og de nødvendige værktøjer til at gå fra overlevelse til trivsel som iværksætter.

Dagens oplægsholder

Camilla Behr er selvstændig livscoach med Min Livscoach, og har specialiseret sig i at hjælpe mennesker, der føler, at de sidder fast. Hun har en baggrund i coaching, og har tidligere arbejdet med bl.a. sport, ledelse og management coaching. Selv har Camilla været selvstændig i 8 år, og ved siden af arbejdet som livscoach har hun været mentor og coach for nystartede iværksættere.

 

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Indlæser kort...

Events

 • 05. december 2023
  Workshopforløb: Fra forretningsidé til virkelighed
  Entreprenerdy, StartUp Club Aalborg & Iværksætterdanmark præsenterer: Fra forretningsidé til virkelighed Få redskaberne til at gøre din forretningsidé håndgribelig og...
 • 13. december 2023
  STORM Advokatfirma
  Christian Bay Nielsen fra STORM Advokatfirma sidder klar til at sparre om: – Selskabsret og erhvervsret – Forretningsvilkår og kontrakter...
 • 10. januar 2024
  Dansk Revision
  Marianne Larsen fra Dansk Revision Aalborg sidder klar til at rådgive og svare på de spørgsmål og problemstillinger, du måtte...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510