Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

22. september 2020
kl. 15:15 - 17:00

Innovation, bæredygtighed og cirkulær økonomi - Better World fashions vilde rejse!

Better World Fashion er et tøj- og livsstilsbrand, der vil revolutionere den måde vi producerer, sælger og ejer tøj- og livsstilsprodukter på. Derfor er aflagte skindjakker, brugte plastikflasker og genanvendt metal de primære materialer i Better World Fashions produkter.

Hvis du gerne vil blive klogere på erfaringer med bæredygtighed og cirkulær økonomi fra en konkret case, samt erfaringer med at gå fra iværksætter til vækstvirksomhed. Så kom og hør partner Thomas Thomsen fortælle om brandets historie og vilde rejse ind på et marked i forandring.

Med en cirkulær forretningsmodel som alter og ’state of the art’ produkter, møder vi “walk the talk” for alle pengene og der bliver både fortalt åbent og ærligt om succeserne og udfordringerne. Thomas vil inddrage alle de erfaringer, han har som iværksætter i oplægget.

Oplægget er relevant for iværksættere og personer med interesse i innovation, bæredygtighed og cirkulær økonomi.

Dagens oplægsholder
Thomas Thomsen har en farverig erhvervskarriere bag sig. Han har arbejdet i mange forskellige private og offentlige koncerner, mens han sidder i en række bestyrelser. Thomas er nok bedst kendt for hans rejse med det prisvindende bureau KONXION gennem mere end 10 år. Thomas er nu i gang med en ny spændende rejse med Better World Fashion.

Thomas Thomsen

Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer og har derfor begrænset antal pladser til oplæg. Tilmeld dig med det samme for at sikre dig en plads.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Indlæser kort...

Events

 • 05. marts 2024
  Workshop: Klart koncept for din virksomhed
  Ikke flere ledige pladser Bliv knivskarp på dit koncept og få ro i maven omkring, hvad din virksomhed skal og...
 • 06. marts 2024
  Beierholm - revisor
  Beierholm revisorer kan hjælpe dig med de udfordringer, som en iværksætter kan have i forbindelse med opstart. Særligt med fokus...
 • 13. marts 2024
  Workshopforløb: Virksomhedsjura for iværksættere
  Raadgiver.dk, StartUp Club Aalborg & Iværksætterdanmark præsenterer: Virksomhedsjura for iværksættere Som iværksætter skal du tage stilling til en lang række...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510