Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

1. juni 2022
kl. 14:00 - 17:00

EY - Revisor

Thor Buhl fra revision- og rådgivningsvirksomheden EY sidder klar til at rådgive dig om generelle økonomiske- og selskabsretlige forhold samt forretningsudvikling.

Kom og tag en snak med Thor, hvis du endnu ikke er kommet helt fra land med en virksomhed og gerne vil have sparring til, hvordan du skal etablere dig i fx et ApS eller som enkeltmandsvirksomhed.

Det kan også være relevant at sparre med Thor, hvis du overvejer at ekspandere eller har brug for sparring omkring dit setup.

Dagens rådgiver
Thor Buhl har været revisor i 8 år og har en bred viden omkring skat, moms og generel økonomisk rådgivning. Thor gør meget ud af at forklare komplekse regler og lovgivning på en forståelig måde, så alle kan være med.

EY har ekspertise inden for både skat, moms, revision og økonomisk rådgivning. Deres kundegruppe dækker over både større internationale koncerner og de små start up’s.

Thor Buhl

'Mød specialisterne' i StartUp Caféen hver onsdag kl. 14-17. Det er en unik mulighed for at få gratis rådgivning hos specialister med forskellige fagligheder, der kan styrke din forretning.

Kræver ingen tilmelding.

Indlæser kort...

Events

  • 23. oktober 2024
    decode law - techjurist
    Mathias Bartholdy er rådgiver i techjura, særligt inden for IT, IP-rettigheder og GDPR. Han har stor erfaring med tvister/retssager/forbudssager, og...
  • 29. oktober 2024
    Fra iværksætter til brand: Sådan skalerer du din marketing
    Hvordan går du fra at være en iværksætter med en stærk idé til at skabe et stærkt brand omkring dig...
  • 30. oktober 2024
    Talmennesker - Revisor
    Revisor Carsten Lie fra virksomheden Talmennesker sidder klar til at svare på dine spørgsmål. Talmennesker er en revisionsvirksomhed med gængse...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510