Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

1. september 2020
kl. 15:15 - 17:00

Start uden midler

Har du en idé, men ingen penge til at realisere din drøm om en virksomhed?

Det handler om at være kreativ, når man vil starte virksomhed uden midler. Du skal tænke i utraditionel markedsføring og finde økonomiske støtter, der ser fordel i dine aktiviteter.

Oplægget giver dig simple eksempler på, hvordan du kan føre aktiviteterne ud i livet uden penge på lommen - det kan lade sig gøre for alle.

Dagens oplægsholder
Bo Oelkers Heilberg er serieiværksætter og arbejder i dag som Associate Professor med virksomhedsudvikling for bl.a iværksættere på University College. Bo har 16 års erfaring med iværksætterkurser i DK, Tyskland og USA.

Oplægget er relevant for alle, der har en idé eller et ønske om at blive iværksætter, som ikke er realiseret. Måske er du startet og vil tage næste skridt, men ikke har penge til rådighed.

Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer og har derfor begrænset antal pladser til oplæg. Tilmeld dig med det samme for at sikre dig en plads.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Indlæser kort...

Events

  • 23. oktober 2024
    decode law - techjurist
    Mathias Bartholdy er rådgiver i techjura, særligt inden for IT, IP-rettigheder og GDPR. Han har stor erfaring med tvister/retssager/forbudssager, og...
  • 29. oktober 2024
    Fra iværksætter til brand: Sådan skalerer du din marketing
    Hvordan går du fra at være en iværksætter med en stærk idé til at skabe et stærkt brand omkring dig...
  • 30. oktober 2024
    Talmennesker - Revisor
    Revisor Carsten Lie fra virksomheden Talmennesker sidder klar til at svare på dine spørgsmål. Talmennesker er en revisionsvirksomhed med gængse...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510