Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

7. november 2023
kl. 15:15 - 17:00

Bryd den mentale barriere og frigør dit iværksætterpotentiale

Kæmper du med tvivl, mangel på selvsikkerhed, og har du udfordringer med at skabe balance mellem arbejde og fritid? Så kom med når livscoach Camilla Behr besøger StartUp Caféen for at inspirere dig til at bryde fri fra de mentale barrierer, der står i vejen for din succes.

Du behøver ikke længere at krydse fingre og håbe på det bedste. Dette oplæg handler om det afgørende mentale arbejde, der skal til for at sikre, at din beslutning om at starte en virksomhed også betyder, at din virksomhed kommer til at lykkes.

Oplægget udforsker de handlemønstre, overspringshandlinger og undskyldninger, der ofte begrænser iværksættere, og du vil få en dybere forståelse af, hvorfor disse faktorer påvirker dig, så du kan lære dig selv bedre at kende.

Du kan se frem til en interaktiv oplevelse, der inkluderer refleksionsøvelser, som vil hjælpe dig med at identificere, hvordan du muligvis begrænser dig selv på nuværende tidspunkt. Du vil forlade arrangementet med en styrket indsigt i dig selv og de nødvendige værktøjer til at gå fra overlevelse til trivsel som iværksætter.

Dagens oplægsholder

Camilla Behr er selvstændig livscoach med Min Livscoach, og har specialiseret sig i at hjælpe mennesker, der føler, at de sidder fast. Hun har en baggrund i coaching, og har tidligere arbejdet med bl.a. sport, ledelse og management coaching. Selv har Camilla været selvstændig i 8 år, og ved siden af arbejdet som livscoach har hun været mentor og coach for nystartede iværksættere.

 

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Indlæser kort...

Events

  • 29. oktober 2024
    Fra iværksætter til brand: Sådan skalerer du din marketing
    Hvordan går du fra at være en iværksætter med en stærk idé til at skabe et stærkt brand omkring dig...
  • 30. oktober 2024
    Talmennesker - Revisor
    Revisor Carsten Lie fra virksomheden Talmennesker sidder klar til at svare på dine spørgsmål. Talmennesker er en revisionsvirksomhed med gængse...
  • 01. november 2024
    Workshopforløb: God selvledelse og work-life-balance
    Når man er passioneret omkring sin virksomhed og dens muligheder, kan det være svært også at få plads til fritid...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510