Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

2. maj 2023
kl. 15:15 - 17:00

Kend din målgruppe og sælg mere

Du ved hvad du vil kommunikere for at sælge dit produkt, men måske kunne du godt blive skarpere på, hvordan du skal gøre det, så du sikrer dig et salg.

Josephine Præcius inviterer dig med på labelless medias rejse mod at blive skarpere på deres målgruppe, så du kan bruge deres erfaringer til at tilrettelægge en knivskarp kommunikationsform, som går rent ind hos din målgruppe og kundetype.

Oplægget vil være interessant for dig, der er nysgerrig på Emotionelle Kundetyper, og på hvordan du finder frem til din kundetype og målgruppe, så du kan bruge den som pejlemærke i al markedsføring og kommunikation.

Desuden får du indblik i, hvordan du kan arbejde med at skabe målrettede annoncer i Metas-annonceværktøj. Her kommer vi bl.a. omkring lead-annoncering, der tager højde for produkter eller services, der kræver længere beslutningsprocesser inden et salg.

Dagens oplægsholder

Josephine Præcius er Creative Strategist hos labelless media, hvor hun har en projektledende rolle, mens hun også rådgiver kunder ift. deres generelle kommunikation. Josephine har en Bachelor i Kommunikation og Digitale Medier efterfulgt af en kandidat i Interaktive Digitale Medier fra AAU.

Allerede ved siden af kandidatuddannelsen startede Josephine som selvstændig digital konsulent, der stod for små virksomheders annoncering og markedsføring på sociale medier. Siden har hun arbejdet som både B2C-marketingmedarbejder i en online tøjvirksomhed og efterfølgende som B2B-marketingmedarbejder i et større beauty-firma.

 

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Indlæser kort...

Events

  • 29. oktober 2024
    Fra iværksætter til brand: Sådan skalerer du din marketing
    Hvordan går du fra at være en iværksætter med en stærk idé til at skabe et stærkt brand omkring dig...
  • 30. oktober 2024
    Talmennesker - Revisor
    Revisor Carsten Lie fra virksomheden Talmennesker sidder klar til at svare på dine spørgsmål. Talmennesker er en revisionsvirksomhed med gængse...
  • 01. november 2024
    Workshopforløb: God selvledelse og work-life-balance
    Når man er passioneret omkring sin virksomhed og dens muligheder, kan det være svært også at få plads til fritid...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510