Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

22. oktober 2019
kl. 15:15 - 17:00

Sådan skaber du en varig samfundsvenlig forretning

Har du tænkt over, hvordan du kan bruge din virksomhed til at skabe en positiv forandring for den verden, du er en del af?

Alt for længe har virksomheder kun haft øje for at maksimere egen profit, men heldigvis er der nu en bevægelse, der hjælper med at forbedre den verden, vi alle er en del af.

Jesper Panduro og hans familie købte i 2010 den aalborgensiske designvirksomhed Skagerak. Nu vil Jesper fortælle, hvordan han gik fra at være revisor til B Corp aktivist, og hvordan virksomheden er gået fra at se på profit som det overordnede mål, til at implementere egne positive værdier i hele virksomheden.

Skagerak er aktivt medlem af den globale bevægelse B Corp, der arbejder på at re-definere, hvordan vi måler succes i virksomheder. Vi skal væk fra det ensidige fokus på at skabe mest mulig profit, til at se mere holistisk på vores egne rolle og dermed ansvar for den verden, vi lever i. I Danmark tæller medlemmerne bl.a. Letz Sushi, Better World Fashion og Skandinavisk, og på den internationale scene finder vi Patagonia og Ben & Jerry’s.

Du får indblik i
- hvordan du kan arbejde med FN’s verdensmål
- hvordan du implementerer ansvarlighed i din forretning
- hvordan du kan hjælpe dig selv og dit team til at gøre en positiv forskel
- hvad B Corp kan gøre for dig og din forretning

Dagens oplægsholder
Jesper Panduro er Owner and Chief Executive Officer hos Skagerak. Skagerak er en familieejet virksomhed grundlagt i 1976. De har altid arbejdet på at skabe det bedste produkt og tænkt kvalitet i alle henseender. Lige fra design til produktion til relation. Skagerak er en international forretning, der eksporterer mere end 50% af omsætningen, og de arbejder med toneangivende designere på at skabe deres produkter. Skagerak har vundet flere designpriser og blev senest hædret som “Årets Grønne Brand” ved dette års danske Designawards.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. 

Indlæser kort...

Events

  • 29. oktober 2024
    Fra iværksætter til brand: Sådan skalerer du din marketing
    Hvordan går du fra at være en iværksætter med en stærk idé til at skabe et stærkt brand omkring dig...
  • 30. oktober 2024
    Talmennesker - Revisor
    Revisor Carsten Lie fra virksomheden Talmennesker sidder klar til at svare på dine spørgsmål. Talmennesker er en revisionsvirksomhed med gængse...
  • 01. november 2024
    Workshopforløb: God selvledelse og work-life-balance
    Når man er passioneret omkring sin virksomhed og dens muligheder, kan det være svært også at få plads til fritid...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510