StartUp Talks

Hvad er det bedste og det sværeste ved at være iværksætter? Hvorfor valgte du netop den karrierevej, og hvordan ser livet egentlig ud, når du har opnået det, du gerne ville som iværksætter?

I StartUp Talks kan du opleve lokale iværksættere dele deres op- og nedture med hinanden og få indblik i, hvad der er så særligt ved at være iværksætter i en by som Aalborg.

Se med, og lad dig inspirere af ærlige, aalborgensiske iværksætterfortællinger.


Anders Dalgaard & Karina Suhr Holm

Mød Anders Dalgaard fra softwarevirksomheden SellersPoint og Karina Suhr Holm fra den kreative smykkecafé Du er Smyk. Hør dem tale om vejen fra idé til virksomhed, om den store forskel som en investor gjorde og værdien af at have en partner at dele iværksætterrejsen med.


Jennie Oxlade & Mads Krogh Kristensen

Mød indretningsarkitekt Jennie Oxlade og Mads Krogh Kristensen fra emballagevirksomheden GS Supply. Hør dem tale om, hvad der gør mest ondt, når man er iværksætter, hvorfor plan B ikke er en mulighed, og hvordan fremtiden ser ud, når vi tager et kig i krystalkuglen.


Emma Elbo & Peter Møller Jensen

Mød psykoterapeut Emma Elbo og Peter Møller Jensen fra video content bureauet labelless media. Hør dem tale om at skabe sit eget job og indtægt, om at overvinde sine egne begrænsninger, og det helt særlige der er ved iværksættermiljøet i Aalborg.


Rikke Nyhauge & Klaus Frederiksen

Mød Rikke Nyhauge fra MYRUP & NYHAUGE, der arbejder med digital karriererådgivning og Klaus Frederiksen fra friskolen Skolen Fri. Hør dem tale om det bedste ved at være iværksætter, hvordan et hul i markedet blev startskuddet til en virksomhed, og den særlige gejst der omkring iværksætteri i Aalborg.


Cecilie L. Fisker & Kenneth Richard Geipel

Mød Cecilie Fisker fra second hand-tøjbutikken Deja Vu og Kenneth Geipel fra ai-software virksomheden Robotto. Hør dem tale om iværksætteri som vejen til mere frihed, hvordan corona var ved at slukke drømmen, og hvordan store visioner for fremtiden motiverer.

Events i StartUp Café Aalborg

26. september 2023
Online workshopforløb: Styr på salget
På dette online-workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en...
27. september 2023
Verbesser - optimér dit salg gennem netværk
Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling ift. eksempelvis...
Members Only
28. september 2023
Netværkscafé for StartUp Club-medlemmer
Et godt netværk er en vigtig faktor for en iværksætters succes! Kom med og brug netværkscaféen til at møde andre...