StartUp Talks

Hvad er det bedste og det sværeste ved at være iværksætter? Hvorfor valgte du netop den karrierevej, og hvordan ser livet egentlig ud, når du har opnået det, du gerne ville som iværksætter? I StartUp Talks kan du opleve lokale iværksættere dele deres op- og nedture med hinanden og få indblik i, hvad der er så særligt ved at være iværksætter i en by som Aalborg. Se med, og lad dig inspirere af ærlige, aalborgensiske iværksætterfortællinger.

Anders Dalgaard & Karina Suhr Holm

Mød Anders Dalgaard fra softwarevirksomheden SellersPoint og Karina Suhr Holm fra den kreative smykkecafé Du er Smyk. Hør dem tale om vejen fra idé til virksomhed, om den store forskel som en investor gjorde og værdien af at have en partner at dele iværksætterrejsen med.

Jennie Oxlade & Mads Krogh Kristensen

Mød indretningsarkitekt Jennie Oxlade og Mads Krogh Kristensen fra emballagevirksomheden GS Supply. Hør dem tale om, hvad der gør mest ondt, når man er iværksætter, hvorfor plan B ikke er en mulighed, og hvordan fremtiden ser ud, når vi tager et kig i krystalkuglen.

Emma Elbo & Peter Møller Jensen

Mød psykoterapeut Emma Elbo og Peter Møller Jensen fra video content bureauet labelless media. Hør dem tale om at skabe sit eget job og indtægt, om at overvinde sine egne begrænsninger, og det helt særlige der er ved iværksættermiljøet i Aalborg.

Rikke Nyhauge & Klaus Frederiksen

Mød Rikke Nyhauge fra MYRUP & NYHAUGE, der arbejder med digital karriererådgivning og Klaus Frederiksen fra friskolen Skolen Fri. Hør dem tale om det bedste ved at være iværksætter, hvordan et hul i markedet blev startskuddet til en virksomhed, og den særlige gejst der omkring iværksætteri i Aalborg.

Cecilie L. Fisker & Kenneth Richard Geipel

Mød Cecilie Fisker fra second hand-tøjbutikken Deja Vu og Kenneth Geipel fra ai-software virksomheden Robotto. Hør dem tale om iværksætteri som vejen til mere frihed, hvordan corona var ved at slukke drømmen, og hvordan store visioner for fremtiden motiverer.

Events i StartUp Café Aalborg

07. februar 2023
Få styr på lageret - optimér din lagerstyring
God lagerstyring er en vigtig del af ethvert forretningskoncept, og ved at have styr på dine varer og sikre, at...
08. februar 2023
Larsen & Birkeholm - Patentbureau
Hvis du har en god idé, er det vigtigt og nødvendigt at registrere den. Du kan sikre dig rettighederne til...
14. februar 2023
Boost dig selv og din virksomhed
Drømmer du om at træde ud af hamsterhjulet og opbygge en virksomhed med et frihedsmindset, hvor du tager ejerskab og...