Finansiering og kapital

Finansiering kan fylde meget, når du starter egen virksomhed. Fra banker til business angels - hvor skal du starte, og hvordan kan du gribe jagten på kapital an?

Vores iværksætterkonsulenter tilbyder uvildig vejledning om blandt andet finansiering og kapitalfremskaffelse. Kig forbi til drop-in vejledning i StartUp Caféen eller book et møde med én af vores iværksætterkonsulenter, så tager vi en snak om mulighederne.

Udover banker kan det eksempelvis være oplagt at undersøge mulighederne hos Innovationsfonden, diverse fonde og puljer, Vækstfonden eller nordjyske initiativer som Nordjysk Lånefond, Investo Capital eller Scale Incubator.

Flere gange om året har du mulighed for at pitche din forretningsidé for Nordjysk Invest, som Jysk Pension, PWC, Storm Advokatfirma og BusinessAalborg står bag. Her mødes 15 nordjyske investorer hvert kvartal, og iværksættere kan ansøge om at pitche deres idé foran investorerne.

Kontakt os og hør nærmere om mulighederne. Vi finder sammen den vej til finansiering og kapital, som er mest oplagt for netop din virksomhed.

Book et møde med en iværksætterkonsulent her

Events i StartUp Café Aalborg

26. september 2023
Online workshopforløb: Styr på salget
På dette online-workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en...
27. september 2023
Verbesser - optimér dit salg gennem netværk
Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling ift. eksempelvis...
Members Only
28. september 2023
Netværkscafé for StartUp Club-medlemmer
Et godt netværk er en vigtig faktor for en iværksætters succes! Kom med og brug netværkscaféen til at møde andre...