Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

28. april 2020
kl. 15:00 - 16:00

Webinar: Kom i gang med webinars og online undervisning

Vidensdeling – hurtigt, effektivt og med stort udbytte på tværs af geografiske udfordringer og ikke mindst Corona-situationen!

Oplev hvordan du effektivt og med stor succes faciliterer online-træning og webinars. Brug det i din markedsføring, som inspiration til dine kunder, i dine uddannelsesforløb - blended learning, vidensdeling, opfølgning, møder – mulighederne er mange.

Program:
• Velkommen
• Hvorfor bruge webinars og online træning?
• Facilitering - hvad gør forskellen - "good and bad"?
• Hvordan kommer du i gang - gode råd
• Spørgsmål

Oplægget er for alle, som gerne vil i gang med at dele viden online - særlig interessant for dig, som skal gå fra face to face facilitator/underviser til online.

Dagens oplægsholder
Hanne Houbak har været selvstændig siden 1998 og driver virksomheden About Learning A/S. Hun har mere end 10 års erfaring med at facilitere online training og dele viden på tværs af geografi. Online møder/training/webinars kan være dræbende kedeligt! Hanne ved, hvordan du skaber en pædagogisk proces, så vidensdeling online bliver nærværende og effektfuld. Hun samarbejder bl.a. med virksomheder som Grundfos, Siemens Gamesa, Stibo Systems, Ase, Vestas, DJØF, Forsvaret m.fl.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Log på webinaret:

Dette webinar gennemføres i Adobe Connect.

Du skal blot anvende nedenstående link og ankomme i online rummet ca. 10 minutter før opstart, så vi kan tjekke teknikken, inden vi starter.

http://zaq.adobeconnect.com/webinars/

Deltag gerne via applikation fremfor via browser - det vælger du i starten, når du har klikket på linket. Applikationen giver den bedste oplevelse.

Brug din computer og gerne et headset. Det giver klart den bedste lyd. Der er overvældende mange deltagere tilmeldt, så vi muter alle mikrofoner for at sikre ro til sessionen. Du kan skrive i chat og stille spørgsmål. Du skal ikke bruge webcam på denne session.

Sørg for at sidde et sted med god internet forbindelse, ellers kan du opleve at både lyd og billede hakker eller forsvinder.

Når du ankommer i online rummet, så tjek at højtaler ikon i menu-linjen i toppen er grønt, så er det aktivt. En streg over = muted.

Hvis du har problemer med lyd, så kan du gennemføre “Audio setup wizard”, som du finder under menupunktet “meeting”. Følg de forskellige steps - det hjælper dig let og enkelt med at kalibrere lyd. Det er super let, og sker næsten af sig selv.

Husk at lukke alle andre vinduer og programmer på din computer, så du ikke bruger unødig båndbredde på det.

Events

 • 26. september 2023
  Online workshopforløb: Styr på salget
  På dette online-workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en...
 • 26. september 2023
  Optimér dit LinkedIn-game og skab værdifulde forbindelser og salg
  De seneste år har LinkedIn udviklet sig til at være en af de vigtigste professionelle platforme for erhvervsfolk og B2B...
 • 27. september 2023
  Verbesser - optimér dit salg gennem netværk
  Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling ift. eksempelvis...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510