Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

8. marts 2022
kl. 15:00 - 16:00

Webinar: Vækst med fremtidens finansieringsmuligheder

Ingen kapital, ingen fremtid. Så hårdt kan det stilles op. Iværksætter-virksomheder der gerne vil vækste deres forretning har brug for kapital, men samtidig er det vigtigt, at man ikke for tidligt på vækstrejsen tager eksterne medinvestorer ind og udvander virksomhedens egenkapital.

På dette webinar bliver du klædt bedre på i forhold til træffe beslutninger omkring finansiering af din virksomhed. Du bliver samtidig præsenteret for nogle af fremtidens finansieringsmuligheder 'embedded finance' og 'revenue funding'.

Ved at kende til fremtidens muligheder inden for funding, kan du lettere undgå at udvande virksomhedens egenkapital for tidligt og beholde flest mulige ejerandele på egne hænder.

Webinaret er særligt interessant for startups og SMV-virksomheder, som kender til de traditionelle finansieringsmuligheder så som banker og investorer, men som gerne vil være klogere på fremtidens muligheder.

Dagens oplægsholder

Marianne Berg Eisenhardt er salgsdirektør hos Moneyflow. Tidligere har hun arbejdet som salgs-/marketing direktør i en software virksomhed i Aalborg, som hun også er medejer af. Hun har været med fra starten til at opbygge virksomheden med alt indenfor salg, marketing, økonomi, e-learning, HR, ledelse, bestyrelsesarbejde osv. Herudover har Marianne en god forståelse for, hvornår en startups har brug for at få tilført kapital og hvilke muligheder der findes på markedet.

 

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Inden webinaret vil du modtage et link samt en guide til, hvordan du logger på.

Indlæser kort...

Events

 • 26. september 2023
  Online workshopforløb: Styr på salget
  På dette online-workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en...
 • 26. september 2023
  Optimér dit LinkedIn-game og skab værdifulde forbindelser og salg
  De seneste år har LinkedIn udviklet sig til at være en af de vigtigste professionelle platforme for erhvervsfolk og B2B...
 • 27. september 2023
  Verbesser - optimér dit salg gennem netværk
  Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling ift. eksempelvis...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510