Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

8. marts 2022
kl. 15:00 - 16:00

Webinar: Vækst med fremtidens finansieringsmuligheder

Ingen kapital, ingen fremtid. Så hårdt kan det stilles op. Iværksætter-virksomheder der gerne vil vækste deres forretning har brug for kapital, men samtidig er det vigtigt, at man ikke for tidligt på vækstrejsen tager eksterne medinvestorer ind og udvander virksomhedens egenkapital.

På dette webinar bliver du klædt bedre på i forhold til træffe beslutninger omkring finansiering af din virksomhed. Du bliver samtidig præsenteret for nogle af fremtidens finansieringsmuligheder 'embedded finance' og 'revenue funding'.

Ved at kende til fremtidens muligheder inden for funding, kan du lettere undgå at udvande virksomhedens egenkapital for tidligt og beholde flest mulige ejerandele på egne hænder.

Webinaret er særligt interessant for startups og SMV-virksomheder, som kender til de traditionelle finansieringsmuligheder så som banker og investorer, men som gerne vil være klogere på fremtidens muligheder.

Dagens oplægsholder

Marianne Berg Eisenhardt er salgsdirektør hos Moneyflow. Tidligere har hun arbejdet som salgs-/marketing direktør i en software virksomhed i Aalborg, som hun også er medejer af. Hun har været med fra starten til at opbygge virksomheden med alt indenfor salg, marketing, økonomi, e-learning, HR, ledelse, bestyrelsesarbejde osv. Herudover har Marianne en god forståelse for, hvornår en startups har brug for at få tilført kapital og hvilke muligheder der findes på markedet.

 

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Inden webinaret vil du modtage et link samt en guide til, hvordan du logger på.

Indlæser kort...

Events

 • 05. marts 2024
  Workshop: Klart koncept for din virksomhed
  Ikke flere ledige pladser Bliv knivskarp på dit koncept og få ro i maven omkring, hvad din virksomhed skal og...
 • 06. marts 2024
  Beierholm - revisor
  Beierholm revisorer kan hjælpe dig med de udfordringer, som en iværksætter kan have i forbindelse med opstart. Særligt med fokus...
 • 13. marts 2024
  Workshopforløb: Virksomhedsjura for iværksættere
  Raadgiver.dk, StartUp Club Aalborg & Iværksætterdanmark præsenterer: Virksomhedsjura for iværksættere Som iværksætter skal du tage stilling til en lang række...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510