Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

9. marts 2021
kl. 15:00 - 16:00

Webinar: Udnyt data til vækst

Data er det nye olie, og dem der udvinder mest, har en klar konkurrencemæssig fordel. Har du styr på dine data?

På webinaret bliver du klogere på, hvorfor det er vigtigt at tænke datagrundlag ind i din forretning allerede fra starten af dit iværksætter-eventyr.

På webinaret får du svar på:

 • Hvorfor bør jeg arbejde med data?
 • Hvordan kan jeg arbejde med data?
 • Hvordan skaffer jeg data?
 • Hvad skal jeg gøre for at komme i gang?

Oplægget er særlig interessant for dig, der gerne vil blive klogere på, hvordan du kan forbedre kundeoplevelsen, frigive mere tid til værdiskabende aktiviteter fremfor Excel-håndtering og optimere udbyttet af dine deres omkostninger.

Dagens oplægsholder

Kasper Shik Thomsen er Senior Business Advisor hos Accobat A/S. Som Business Advisor varetager han dialogen med kunderne om udfordringer og ambitioner ved at blive en datadrevet virksomhed, og hvordan disse ambitioner kan blive forløst.

Kasper har 7 års erfaring inden for Business Intelligence og har hjulpet hundredvis af virksomheder med at blive data-drevet og realisere værdi af deres data.

Kasper har arbejdet med virksomheder på tværs af alle industrier og størrelser – både lokalt forankrede virksomheder med 20 ansatte og globale koncerner med tusindvis af medarbejdere og milliardomsætning. Kaspers perspektiv har overvejende været internationalt med kunde- og partneransvar i bl.a. Storbritannien, DACH, Benelux og de nordiske lande.

 

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Inden webinaret vil du modtage et link samt en guide til, hvordan du logger på.

Indlæser kort...

Events

 • 26. september 2023
  Online workshopforløb: Styr på salget
  På dette online-workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en...
 • 26. september 2023
  Optimér dit LinkedIn-game og skab værdifulde forbindelser og salg
  De seneste år har LinkedIn udviklet sig til at være en af de vigtigste professionelle platforme for erhvervsfolk og B2B...
 • 27. september 2023
  Verbesser - optimér dit salg gennem netværk
  Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling ift. eksempelvis...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510