Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

12. april 2023
kl. 14:00 - 17:00

Verbesser - Sæt mål og se nye muligheder

Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling og facilitering af erhvervsnetværk.

Som iværksætter kan du bruge Lise til at hente viden om netværk, forretningsudvikling, lederskab, salg, strategi, kundefokus og konceptudvikling.

Lise har en erfaringsportfolio indeholdende 3 virksomheder, en Cand. mag. i Dansk og Psykologi, uddannelser som bl.a. Scrum Master og Proceskonsulent + stor begejstring for udvikling. Derfor er Lise den idéelle hjælper for dig, der har brug for at opdage nye markeder, styrke kunderelationer og give nyt liv til virksomheder, projekter og koncepter. Så uanset om du er på vej ind i iværksætterverdenen, eller du allerede har taget de første skridt og startet virksomhed, så kan Lise give dig de nødvendige skub til næste skridt.

 

'Mød specialisterne' foregår hver onsdag kl. 14-17. Det er en unik mulighed for at få gratis rådgivning hos specialister med forskellige fagligheder, der kan styrke din forretning.

Kræver ingen tilmelding på forhånd. Du skal blot møde op i StartUp Caféen i tidsrummet kl. 14-17, så sidder dagens specialist klar til at besvare dine spørgsmål.

Se hvilke specialister der sidder klar de kommende onsdage her.

Indlæser kort...

Events

 • 26. september 2023
  Online workshopforløb: Styr på salget
  På dette online-workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en...
 • 27. september 2023
  Verbesser - optimér dit salg gennem netværk
  Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling ift. eksempelvis...
 • Members Only
  28. september 2023
  Netværkscafé for StartUp Club-medlemmer
  Et godt netværk er en vigtig faktor for en iværksætters succes! Kom med og brug netværkscaféen til at møde andre...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510