Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

12. april 2023
kl. 14:00 - 17:00

Verbesser - Sæt mål og se nye muligheder

Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling og facilitering af erhvervsnetværk.

Som iværksætter kan du bruge Lise til at hente viden om netværk, forretningsudvikling, lederskab, salg, strategi, kundefokus og konceptudvikling.

Lise har en erfaringsportfolio indeholdende 3 virksomheder, en Cand. mag. i Dansk og Psykologi, uddannelser som bl.a. Scrum Master og Proceskonsulent + stor begejstring for udvikling. Derfor er Lise den idéelle hjælper for dig, der har brug for at opdage nye markeder, styrke kunderelationer og give nyt liv til virksomheder, projekter og koncepter. Så uanset om du er på vej ind i iværksætterverdenen, eller du allerede har taget de første skridt og startet virksomhed, så kan Lise give dig de nødvendige skub til næste skridt.

 

'Mød specialisterne' foregår hver onsdag kl. 14-17. Det er en unik mulighed for at få gratis rådgivning hos specialister med forskellige fagligheder, der kan styrke din forretning.

Kræver ingen tilmelding på forhånd. Du skal blot møde op i StartUp Caféen i tidsrummet kl. 14-17, så sidder dagens specialist klar til at besvare dine spørgsmål.

Se hvilke specialister der sidder klar de kommende onsdage her.

Indlæser kort...

Events

 • 05. marts 2024
  Workshop: Klart koncept for din virksomhed
  Ikke flere ledige pladser Bliv knivskarp på dit koncept og få ro i maven omkring, hvad din virksomhed skal og...
 • 06. marts 2024
  Beierholm - revisor
  Beierholm revisorer kan hjælpe dig med de udfordringer, som en iværksætter kan have i forbindelse med opstart. Særligt med fokus...
 • 13. marts 2024
  Workshopforløb: Virksomhedsjura for iværksættere
  Raadgiver.dk, StartUp Club Aalborg & Iværksætterdanmark præsenterer: Virksomhedsjura for iværksættere Som iværksætter skal du tage stilling til en lang række...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510