Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

23. november 2021
kl. 15:15 - 17:00

Styrk dit eget brand på LinkedIn

Markedsføringspotentialet på LinkedIn er stadigt voksende, så det er nu, du skal i gang med at udnytte denne kanal, hvis du vil skabe et stærkt brand omkring dig selv og din virksomhed.

Aske Kjærup Pedersen fra Kjærup Kommunikation vil gøre dig klogere på, hvordan du kan bruge LinkedIn til at brande din egen person, så du udvider dit netværk og styrker relationerne til dine nuværende forbindelser.

Det er oplagt for dig, der gerne vil skabe et stærkere brand ved at dele ud af viden, sprede budskaber og komme i kontakt med potentielle kunder og samarbejdspartnere eller fremtidige medarbejdere.

Du bliver godt klædt på til at bruge storytelling og interessant indhold, så du går fra oplægget fyldt med inspiration til måder, hvorpå du kan skabe opmærksomhed om dig selv og din virksomhed.

Dagens oplægsholder

Aske Kjærup Pedersen er indehaver af Kjærup Kommunikation, cand.mag. kultur, kommunikation og globalisering. Aske gik fra nyuddannet til virksomhedsejer for 3 år siden. Med Kjærup Kommunikation arbejder han med sociale medier og tekster – herunder LinkedIn, Facebook og Instagram. Kunderne rummer alt fra Dagligvarebutikker, ejendomsmæglere, håndværkere, produktionsvirksomheder og ikke mindst ledere, virksomhedsejere, konsulenter, der alle agerer som brandambassadører for deres virksomheder på LinkedIn.

 

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Indlæser kort...

Events

 • 26. september 2023
  Online workshopforløb: Styr på salget
  På dette online-workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en...
 • 27. september 2023
  Verbesser - optimér dit salg gennem netværk
  Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling ift. eksempelvis...
 • Members Only
  28. september 2023
  Netværkscafé for StartUp Club-medlemmer
  Et godt netværk er en vigtig faktor for en iværksætters succes! Kom med og brug netværkscaféen til at møde andre...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510