Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

10. august 2021
kl. 15:15 - 17:00

Styrk din LinkedIn-indsats

Arbejder din virksomhed business-2-business, er det svært at komme udenom LinkedIn i markedsføringsstrategien. Selvom LinkedIn mest er kendt for sine rekrutterings- og netværksmuligheder, så er annonceringsdelen efterhånden blevet en stor og vigtig del af platformen, hvis du vil tiltrække nye kunder og opmærksomhed om sin virksomhed.

Til dette oplæg vil Emil Jess Jensen fra Elite Advertising give dig indblik i LinkedIns mange muligheder og du vil blive klogere på, hvordan du kan skabe Brand Awareness og få kvalificerede leads.

Du vil også få mulighed for at tage en kort test, hvor resultatet fortæller om din virksomhed har gode muligheder for at få succes på LinkedIn.

Oplægget er særlig interessant for dig, der har, eller arbejder i, en B2B-virksomhed og gerne vil implementere en langsigtet strategi med henblik på at få flere leads og skabe mere brand awareness.

Dagens oplægsholder

Emil Jess Jensen har siden, han var 16 år gammel arbejdet med sociale medier og annoncering herpå. Han havde sin egen webshop i tre år, hvor interessen for digital markedsføring opstod. I dag er Emil partner og COO i Elite Advertising, der er et bureau specialiseret i LinkedIn- og Facebook-annoncering for B2B virksomheder.

 

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. 

Indlæser kort...

Events

 • 26. september 2023
  Online workshopforløb: Styr på salget
  På dette online-workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en...
 • 27. september 2023
  Verbesser - optimér dit salg gennem netværk
  Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling ift. eksempelvis...
 • Members Only
  28. september 2023
  Netværkscafé for StartUp Club-medlemmer
  Et godt netværk er en vigtig faktor for en iværksætters succes! Kom med og brug netværkscaféen til at møde andre...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510