Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

25. oktober 2023
kl. 14:00 - 17:00

Styrishave Advokatfirma

Har du brug for en advokat som sparringspartner på de forskellige udfordringer, der kan opstå under en virksomheds vækstrejse? Kig forbi når advokat Michael Styrishave sidder klar til at svare på spørgsmål. Michael er advokat med speciale i Corporate & Commercial, hvilket vil sige de kommercielle erhvervsjuridiske udfordringer, som iværksættere kan opleve. Han kan hjælpe dig med alt fra stiftelse af selskab, ejeraftaler, venture capital investeringer, warrantprogrammer og leverandøraftaler, til strategisk sparring og kommerciel forhandling.

Michael kan rådgive både helt nystartede virksomheder, såvel som virksomheder der er på vej til – eller i gang med – en vækst/skalering.

Dagens specialist:

Michael Styrishave er advokat og strategisk sparringspartner for erhvervsvirksomheder. Han varetager juridiske opgaver for både iværksættere, såvel som mellemstore, store og internationalt børsnoterede selskaber.

 

‘Mød specialisterne’ i StartUp Caféen hver onsdag kl. 14-17. Det er en unik mulighed for at få gratis rådgivning hos specialister med forskellige fagligheder, der kan styrke din forretning.

Kræver ingen tilmelding på forhånd. Du skal blot møde op i StartUp Caféen i tidsrummet kl. 14-17, så sidder dagens specialist klar til at besvare dine spørgsmål. 

Se hvilke specialister der sidder klar de kommende onsdage her.

Indlæser kort...

Events

 • 05. december 2023
  Workshopforløb: Fra forretningsidé til virkelighed
  Entreprenerdy, StartUp Club Aalborg & Iværksætterdanmark præsenterer: Fra forretningsidé til virkelighed Få redskaberne til at gøre din forretningsidé håndgribelig og...
 • 13. december 2023
  STORM Advokatfirma
  Christian Bay Nielsen fra STORM Advokatfirma sidder klar til at sparre om: – Selskabsret og erhvervsret – Forretningsvilkår og kontrakter...
 • 10. januar 2024
  Dansk Revision
  Marianne Larsen fra Dansk Revision Aalborg sidder klar til at rådgive og svare på de spørgsmål og problemstillinger, du måtte...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510