Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

21. september 2022
kl. 14:00 - 17:00

Social Mate - markedsføring

Christel Kjær er direktør i virksomheden Social Mate, og hjælper til dagligt med små og mellemstore virksomheder med markedsføring og annoncering. Sammen med sin kollega kan Christel hjælpe dig med strategiske overvejelser i forhold til markedsføring samt generelle spørgsmål om tekniske udfordringer. Du kan få rådgivning om tekstforfatning, content creation, grafisk arbejde og alt hvad der bevæger sig i SoMe-verdenen.

Social Mate hjælper mange forskellige typer af virksomheder til dagligt. Denne rådgivning er derfor både nyttig for helt nye iværksættere samt allerede etablerede virksomheder.

 

‘Mød specialisterne’ i StartUp Caféen hver onsdag kl. 14-17. Det er en unik mulighed for at få gratis rådgivning hos specialister med forskellige fagligheder, der kan styrke din forretning.

Kræver ingen tilmelding på forhånd. Du skal blot møde op i StartUp Caféen i tidsrummet kl. 14-17, så sidder dagens specialist klar til at besvare dine spørgsmål. 

Se hvilke specialister der sidder klar de kommende onsdage her.

Indlæser kort...

Events

 • 26. september 2023
  Online workshopforløb: Styr på salget
  På dette online-workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en...
 • 27. september 2023
  Verbesser - optimér dit salg gennem netværk
  Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling ift. eksempelvis...
 • Members Only
  28. september 2023
  Netværkscafé for StartUp Club-medlemmer
  Et godt netværk er en vigtig faktor for en iværksætters succes! Kom med og brug netværkscaféen til at møde andre...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510