Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

23. november 2022
kl. 14:00 - 17:00

Siglev Consulting - budget, regnskab, bogføring og business case

Har du behov for at opnå ekstern funding til at realisere dine vækstplaner? Eller har du brug for struktur til at prioritere og igangsætte forskellige elementer i din forretningsplan? Så tag en snak med Michael Siglev om, hvordan du skaber den gode business case.

Rådgivningen er relevant for iværksættere, som er på jagt efter funding til deres start-up projekt. Det kan også være, at du ønsker gode råd til at skabe struktur og prioritering i din forretningsplan/business case for at opnå vækst.

Dagens rådgiver
Michael Siglev er Cand.Merc i International Business med omfattende og bred erhvervserfaring fra både offentlig og privat sektor, samt med iværksætteri. Han har primære kompetencer inden for business- og financial controlling og ledelsesrapportering, herunder business cases med fokus på konkurrent-, industri-, salgs-, og kundeanalyser.

'Mød specialisterne' foregår hver onsdag kl. 14-17. Det er en unik mulighed for at få gratis rådgivning hos specialister med forskellige fagligheder, der kan styrke din forretning.

Kræver ingen tilmelding på forhånd. Du skal blot møde op i StartUp Caféen i tidsrummet kl. 14-17, så sidder dagens specialist klar til at besvare dine spørgsmål.

Se hvilke specialister der sidder klar de kommende onsdage her.

Indlæser kort...

Events

 • 26. september 2023
  Online workshopforløb: Styr på salget
  På dette online-workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en...
 • 27. september 2023
  Verbesser - optimér dit salg gennem netværk
  Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling ift. eksempelvis...
 • Members Only
  28. september 2023
  Netværkscafé for StartUp Club-medlemmer
  Et godt netværk er en vigtig faktor for en iværksætters succes! Kom med og brug netværkscaféen til at møde andre...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510