Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

23. november 2022
kl. 14:00 - 17:00

Siglev Consulting - budget, regnskab, bogføring og business case

Har du behov for at opnå ekstern funding til at realisere dine vækstplaner? Eller har du brug for struktur til at prioritere og igangsætte forskellige elementer i din forretningsplan? Så tag en snak med Michael Siglev om, hvordan du skaber den gode business case.

Rådgivningen er relevant for iværksættere, som er på jagt efter funding til deres start-up projekt. Det kan også være, at du ønsker gode råd til at skabe struktur og prioritering i din forretningsplan/business case for at opnå vækst.

Dagens rådgiver
Michael Siglev er Cand.Merc i International Business med omfattende og bred erhvervserfaring fra både offentlig og privat sektor, samt med iværksætteri. Han har primære kompetencer inden for business- og financial controlling og ledelsesrapportering, herunder business cases med fokus på konkurrent-, industri-, salgs-, og kundeanalyser.

'Mød specialisterne' foregår hver onsdag kl. 14-17. Det er en unik mulighed for at få gratis rådgivning hos specialister med forskellige fagligheder, der kan styrke din forretning.

Kræver ingen tilmelding på forhånd. Du skal blot møde op i StartUp Caféen i tidsrummet kl. 14-17, så sidder dagens specialist klar til at besvare dine spørgsmål.

Se hvilke specialister der sidder klar de kommende onsdage her.

Indlæser kort...

Events

 • 05. marts 2024
  Workshop: Klart koncept for din virksomhed
  Ikke flere ledige pladser Bliv knivskarp på dit koncept og få ro i maven omkring, hvad din virksomhed skal og...
 • 06. marts 2024
  Beierholm - revisor
  Beierholm revisorer kan hjælpe dig med de udfordringer, som en iværksætter kan have i forbindelse med opstart. Særligt med fokus...
 • 13. marts 2024
  Workshopforløb: Virksomhedsjura for iværksættere
  Raadgiver.dk, StartUp Club Aalborg & Iværksætterdanmark præsenterer: Virksomhedsjura for iværksættere Som iværksætter skal du tage stilling til en lang række...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510