Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

5. maj 2020
kl. 15:00 - 16:00

Webinar: Opskriften på rentabel og effektiv SEO

SEO handler ikke om at knække mærkelige, hemmelige algoritmer. SEO handler i høj grad om sund fornuft, pæn kode, det rigtige sprog og ikke mindst at skaffe links.

I dette webinar ser vi på, hvordan Google virker, og hvad du kan gøre for at klatre op ad Googles rangstige. Vi kigger også på, hvad du ikke bør gøre, og hvordan du afgør, hvad du selv kan give dig i kast med, og hvad du bør hyre andre til.

Du går fra webinaret med en viden om, at du aldrig bliver færdig med dit SEO-arbejde. Men du bliver også klogere på, hvordan SEO fungerer, hvor du kan høste de lavest hængende frugter, og hvornår du skal opgive 1. pladsen og i stedet gå efter andre søgeord.

Oplægget er interessant for dig, der køber eller overvejer at købe SEO, eller dig der vil lave en del af SEO-arbejdet selv.

Dagens oplægsholder
Morten Vadskær er uddannet datamatiker og startede sin første webshop i 2001. Siden har han beskæftiget sig med online markedsføring og har været fast underviser ved Bigum & Co, taler på SEOday, MarketingCamp, Web Analytics Wednesday, E-commerce Manageren, Digital Marketing og på Christina Klitsgaards kurser. Han er i dag partner i shopsystemet Shoporama ApS. Morten Vadskær sælger ikke SEO som ydelse eller rådgivning, så her får du gratis og uvildig rådgivning.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Inden webinaret vil du modtage link og vejledning til, hvordan du logger på.

Indlæser kort...

Events

 • 26. september 2023
  Online workshopforløb: Styr på salget
  På dette online-workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en...
 • 26. september 2023
  Optimér dit LinkedIn-game og skab værdifulde forbindelser og salg
  De seneste år har LinkedIn udviklet sig til at være en af de vigtigste professionelle platforme for erhvervsfolk og B2B...
 • 27. september 2023
  Verbesser - optimér dit salg gennem netværk
  Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling ift. eksempelvis...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510