fbpx Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

31. januar 2023
kl. 15:15 - 17:00

Selvstændig? Sådan sikrer du dig selv

At sikre sig selv og sin familie er desværre en opgave, som ofte bliver skubbet i baggrunden, når man som selvstændig har mange andre opgaver, der presser sig på.

Selvstændige er nemlig, modsat de fleste lønmodtagere, ikke automatisk sikret en pensionsordning og den økonomiske tryghed, der medfølger, hvis man er så uheldig at blive ramt af en ulykke eller sygdom. Ofte har man heller ikke en livsforsikring til sikkerhed for eventuelle efterladte.

Til dette oplæg får du overblik over de ting, du som selvstændig bør tage stilling til for at sikre dig selv og din familie bedst muligt.

Bo Hammer Pedersen giver dig et indblik i, hvordan pension og forsikring var med til at hjælpe, da sygdom ramte hans virksomhed Aviatec ApS i Nørresundby, samt hvilke overvejelser han havde inden behovet opstod.

Du vil af pensionsrådgiver, Malene Danmark, blive introduceret til de muligheder, man som selvstændig har i forbindelse med opsparing gennem en pensionsordning samt forskellige former for relevante livsforsikringer.

Kom med og få mulighed for at stille dine konkrete spørgsmål ud fra dine behov og situation, og få efterfølgende mulighed for individuel rådgivning med gennemgang af dine ønsker, behov og muligheder for opsparing til pension.

Dagens oplægsholdere

Oplægget afholdes af Bo Hammer Pedersen, medejer af Aviatec ApS og Malene Danmark, chefrådgiver for Pension for Selvstændige. Pension for Selvstændige er en non-profit fond, der er stiftet af organisationer for selvstændige for at informere selvstændige erhvervsdrivende om vigtigheden af at tage stilling til pension og tryghedsforsikringer.

     

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Indlæser kort...

Events

 • 07. februar 2023
  Få styr på lageret - optimér din lagerstyring
  God lagerstyring er en vigtig del af ethvert forretningskoncept, og ved at have styr på dine varer og sikre, at...
 • 08. februar 2023
  Larsen & Birkeholm - Patentbureau
  Hvis du har en god idé, er det vigtigt og nødvendigt at registrere den. Du kan sikre dig rettighederne til...
 • 14. februar 2023
  Boost dig selv og din virksomhed
  Drømmer du om at træde ud af hamsterhjulet og opbygge en virksomhed med et frihedsmindset, hvor du tager ejerskab og...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 9931 1559