Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

31. januar 2023
kl. 15:15 - 17:00

Selvstændig? Sådan sikrer du dig selv

At sikre sig selv og sin familie er desværre en opgave, som ofte bliver skubbet i baggrunden, når man som selvstændig har mange andre opgaver, der presser sig på.

Selvstændige er nemlig, modsat de fleste lønmodtagere, ikke automatisk sikret en pensionsordning og den økonomiske tryghed, der medfølger, hvis man er så uheldig at blive ramt af en ulykke eller sygdom. Ofte har man heller ikke en livsforsikring til sikkerhed for eventuelle efterladte.

Til dette oplæg får du overblik over de ting, du som selvstændig bør tage stilling til for at sikre dig selv og din familie bedst muligt.

Bo Hammer Pedersen giver dig et indblik i, hvordan pension og forsikring var med til at hjælpe, da sygdom ramte hans virksomhed Aviatec ApS i Nørresundby, samt hvilke overvejelser han havde inden behovet opstod.

Du vil af pensionsrådgiver, Malene Danmark, blive introduceret til de muligheder, man som selvstændig har i forbindelse med opsparing gennem en pensionsordning samt forskellige former for relevante livsforsikringer.

Kom med og få mulighed for at stille dine konkrete spørgsmål ud fra dine behov og situation, og få efterfølgende mulighed for individuel rådgivning med gennemgang af dine ønsker, behov og muligheder for opsparing til pension.

Dagens oplægsholdere

Oplægget afholdes af Bo Hammer Pedersen, medejer af Aviatec ApS og Malene Danmark, chefrådgiver for Pension for Selvstændige. Pension for Selvstændige er en non-profit fond, der er stiftet af organisationer for selvstændige for at informere selvstændige erhvervsdrivende om vigtigheden af at tage stilling til pension og tryghedsforsikringer.

     

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Indlæser kort...

Events

 • 26. september 2023
  Online workshopforløb: Styr på salget
  På dette online-workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en...
 • 27. september 2023
  Verbesser - optimér dit salg gennem netværk
  Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling ift. eksempelvis...
 • Members Only
  28. september 2023
  Netværkscafé for StartUp Club-medlemmer
  Et godt netværk er en vigtig faktor for en iværksætters succes! Kom med og brug netværkscaféen til at møde andre...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510