Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

27. september 2023
kl. 14:00 - 17:00

Verbesser - optimér dit salg gennem netværk

Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling ift. eksempelvis koncepter, salgsstrategi, kundefokus, struktur - omdrejningspunktet er netværk!

Lise er netværksekspert, og hendes motto er 'Netværk kan alt' - som iværksætter kan du denne eftermiddag hente viden om, hvordan du øger dit salg gennem netværk.

Du kan spørge Lise Nordklitgaard om:

 • Hvordan du finder dit netværk
 • Hvordan du kortlægger det
 • Hvordan du bruger det som salgskanal
 • Hvordan dit netværk kan blive en stor og afgørende del af din salgsstrategi
  ... og meget andet

Rådgivningen er relevant for dig, der har brug for at (gen)opdage dit netværk i forhold til salg, nye markeder, styrkede kunderelationer og give nyt liv til din virksomhed.

Lise har en erfaringsportfolio indeholdende 3 virksomheder, en Cand. mag. i Dansk og Psykologi, uddannelser som bl.a. Scrum Master og Proceskonsulent.

 

'Mød specialisterne' foregår hver onsdag kl. 14-17. Det er en unik mulighed for at få gratis rådgivning hos specialister med forskellige fagligheder, der kan styrke din forretning.

Kræver ingen tilmelding på forhånd. Du skal blot møde op i StartUp Caféen i tidsrummet kl. 14-17, så sidder dagens specialist klar til at besvare dine spørgsmål.

Se hvilke specialister der sidder klar de kommende onsdage her.

Indlæser kort...

Events

 • 05. december 2023
  Workshopforløb: Fra forretningsidé til virkelighed
  Entreprenerdy, StartUp Club Aalborg & Iværksætterdanmark præsenterer: Fra forretningsidé til virkelighed Få redskaberne til at gøre din forretningsidé håndgribelig og...
 • 13. december 2023
  STORM Advokatfirma
  Christian Bay Nielsen fra STORM Advokatfirma sidder klar til at sparre om: – Selskabsret og erhvervsret – Forretningsvilkår og kontrakter...
 • 10. januar 2024
  Dansk Revision
  Marianne Larsen fra Dansk Revision Aalborg sidder klar til at rådgive og svare på de spørgsmål og problemstillinger, du måtte...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510