fbpx Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

23. august 2022
kl. 15:15 - 17:00

Sælg på sociale medier for 0 kr.

Det kræver ikke store økonomiske investeringer at komme i gang med at sælge online. Mest af alt kræver det strategi og tid til at eksekvere. Sociale medier er din direkte kanal til dine potentielle kunder - det kræver bare, at du ved, hvad du skal kommunikere. Dét vil CEO og medejer af Labelless Media, Psykolog Peter Møller Jensen, fortælle om ved at inddrage viden om, hvordan mennesker fungerer på et grundlæggende, psykologisk niveau, samt hvordan du kan bruge det til at sælge dine produkter eller promovere din virksomhed.

Oplægget vil give dig en dybere viden om mennesker, hvilket vil danne grundlaget for en stærkere strategi for salg på sociale medier – uden at have mange følgere.

Dagens oplægsholder

Peter Møller Jensen er uddannet cand.psych. fra Aalborg Universitet med speciale i beslutningsprocesser i kommerciel kontekst. Sideløbende med sin uddannelse startede Peter Labelless Media, som producerer videocontent til sociale medier baseret på diverse kommunikation-frameworks, som han udarbejdede i sine forskningsprojekter. I dag tæller Labelless Media 17 personer med afdelinger i både Aalborg og København.

Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig.

Indlæser kort...

Events

 • 11. august 2022
  Workshop-forløb: Bliv bedre netværker - og skab business
  Du har garanteret fået det at vide før, netværk er vigtigt. På dette workshopforløb har du nu mulighed for at...
 • 16. august 2022
  Kom igennem med et salg
  Bruger du telefonen, når du skal sælge dit produkt eller aftale et salgsmøde med en mulig kunde? Anne-Marie Rossen fra...
 • 17. august 2022
  Redmark - Revisor
  Revisor Jesper Kongsted beskæftiger sig med en bred vifte af rådgivning inden for virksomhedsetablering og drift, og kan rådgive omkring...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 9931 1559