fbpx Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

17. august 2022
kl. 14:00 - 17:00

Redmark - Revisor

Revisor Jesper Kongsted beskæftiger sig med en bred vifte af rådgivning inden for virksomhedsetablering og drift, og kan rådgive omkring bogholderi, budget, regnskab, skatter og moms, rapportering, overvejelser ved investeringer, overvejelser ved omstruktureringer og etablering, herunder valg af driftsform.

Rådgivningen kan være relevant for dig, der overvejer at starte egen virksomhed, overvejer nye forretningsområder eller har behov for sparring omkring regnskab, skat eller moms.

Dagens specialist

Jesper Kongsted er partner, statsautoriseret revisor i Redmark, og har med over 20 års erfaring i branchen et bredt kendskab til de problemstillinger som iværksættere står overfor.

'Mød specialisterne' foregår hver onsdag kl. 14-17. Det er en unik mulighed for at få gratis rådgivning hos specialister med forskellige fagligheder, der kan styrke din forretning.

Kræver ingen tilmelding på forhånd. Du skal blot møde op i StartUp Caféen i tidsrummet kl. 14-17, så sidder dagens specialist klar til at besvare dine spørgsmål.

Se hvilke specialister der sidder klar de kommende onsdage her.

Indlæser kort...

Events

 • 11. august 2022
  Workshop-forløb: Bliv bedre netværker - og skab business
  Du har garanteret fået det at vide før, netværk er vigtigt. På dette workshopforløb har du nu mulighed for at...
 • 16. august 2022
  Kom igennem med et salg
  Bruger du telefonen, når du skal sælge dit produkt eller aftale et salgsmøde med en mulig kunde? Anne-Marie Rossen fra...
 • 17. august 2022
  Redmark - Revisor
  Revisor Jesper Kongsted beskæftiger sig med en bred vifte af rådgivning inden for virksomhedsetablering og drift, og kan rådgive omkring...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 9931 1559