Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

13. september 2023
kl. 14:00 - 17:00

Redmark - Revisor

Revisor Jesper Kongsted beskæftiger sig med en bred vifte af rådgivning inden for virksomhedsetablering og drift, og kan rådgive om bogholderi, budget, regnskab, skatter og moms, rapportering, overvejelser ved investeringer, overvejelser ved omstruktureringer og etablering, herunder valg af driftsform.

Rådgivningen kan være relevant for dig, der overvejer at starte egen virksomhed, overvejer nye forretningsområder eller har behov for sparring omkring regnskab, skat eller moms.

Dagens specialist

Jesper Kongsted er partner, statsautoriseret revisor i Redmark, og har med over 20 års erfaring i branchen et bredt kendskab til de problemstillinger som iværksættere står overfor.

'Mød specialisterne' foregår hver onsdag kl. 14-17. Det er en unik mulighed for at få gratis rådgivning hos specialister med forskellige fagligheder, der kan styrke din forretning.

Kræver ingen tilmelding på forhånd. Du skal blot møde op i StartUp Caféen i tidsrummet kl. 14-17, så sidder dagens specialist klar til at besvare dine spørgsmål.

Se hvilke specialister der sidder klar de kommende onsdage her.

Indlæser kort...

Events

 • 05. december 2023
  Workshopforløb: Fra forretningsidé til virkelighed
  Entreprenerdy, StartUp Club Aalborg & Iværksætterdanmark præsenterer: Fra forretningsidé til virkelighed Få redskaberne til at gøre din forretningsidé håndgribelig og...
 • 13. december 2023
  STORM Advokatfirma
  Christian Bay Nielsen fra STORM Advokatfirma sidder klar til at sparre om: – Selskabsret og erhvervsret – Forretningsvilkår og kontrakter...
 • 10. januar 2024
  Dansk Revision
  Marianne Larsen fra Dansk Revision Aalborg sidder klar til at rådgive og svare på de spørgsmål og problemstillinger, du måtte...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510