Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

26. maj 2021
kl. 14:00 - 17:00

Per Topp - Salgsrådgiver

Per Topp træner iværksættere, sælgere, rådgivere og salgsafdelinger i disciplinen ’salg’. Han afholder kurser, forløb og foredrag inden for mersalg, gensalg, personlig gennemslagskraft, boomerang-kunder, salg via rådgivning, effektive salgsredskaber mm.

Per har drevet egen virksomhed i over 11 år. Han har mødt mange udfordringer og elsker at dele sin viden og erfaring i et direkte og tydeligt sprog alle forstår og kan forholde sig til.

Dagens rådgiver
Per Topp er merkonom i afsætning og markedsføring med speciale i viral marketing, og har løbende deltaget i salgskurser og coachingforløb. Han har 20 års salgserfaring og kender alt til salg – fra ren provision og kold kanvas til opbygning af landsdækkende forhandlernet og Key Account Management med salgsansvar for kunder med 100 mio. i omsætning.

‘Mød specialisterne’ hver onsdag kl. 14-17. Det er en unik mulighed for at få gratis rådgivning hos specialister med forskellige fagligheder, der kan styrke din forretning.

Pga nedlukningen i det sogn, hvor StartUp Caféen ligger, så foregår denne uges rådgivning digitalt.

Kræver ingen tilmelding på forhånd. Du skal blot ringe Per Topp op i tidsrummet kl. 14-17. Du ringer til Per på 6022 9320.

Se hvilke specialister der sidder klar de kommende onsdage her.

Indlæser kort...

Events

 • 26. september 2023
  Online workshopforløb: Styr på salget
  På dette online-workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en...
 • 26. september 2023
  Optimér dit LinkedIn-game og skab værdifulde forbindelser og salg
  De seneste år har LinkedIn udviklet sig til at være en af de vigtigste professionelle platforme for erhvervsfolk og B2B...
 • 27. september 2023
  Verbesser - optimér dit salg gennem netværk
  Lise Nordklitgaard er indehaver af virksomheden Verbesser, hvor fokus er på at hjælpe virksomheder videre i deres udvikling ift. eksempelvis...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510