Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

10. marts 2020
kl. 15:15 - 17:00

Peptalk om salg

Få et indblik i de personlige kompetencer som kræves for at få succes som selvstændig.

Jesper Christensens oplæg er fyldt med humor og energi, mens han giver dig en peptalk til, hvordan du kan åbne døren til nye kunder og ikke mindst lave mersalg til eksisterende.

Du bliver også klogere på, hvad det kræver at være en dygtig netværker, og hvordan du får mest muligt ud af dit eksisterende netværk.

Dagens oplægsholder
Jesper Christensen er foredragsholder og inspirator, og har altid beskæftiget sig med salg. Først som salgsdirektør i en stor dansk virksomhed og efterfølgende som selvstændig konsulent i 14 år, hvor nogle af landets mest spændende virksomheder var hans kunder. I dag er han Sales and performance director hos Redmark.

Jesper har holdt peptalk for over 20.000 erhvervsfolk og er flere år i træk valgt som bedste foredragsholder for iværksætterne på Aalborg Universitet.

Oplægget er for alle, der ønsker at booste deres salg og ønsker at udvikle de personlige kompetencer iværksætteri kræver.

Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig.

Indlæser kort...

Events

 • 05. marts 2024
  Workshop: Klart koncept for din virksomhed
  Ikke flere ledige pladser Bliv knivskarp på dit koncept og få ro i maven omkring, hvad din virksomhed skal og...
 • 06. marts 2024
  Beierholm - revisor
  Beierholm revisorer kan hjælpe dig med de udfordringer, som en iværksætter kan have i forbindelse med opstart. Særligt med fokus...
 • 13. marts 2024
  Workshopforløb: Virksomhedsjura for iværksættere
  Raadgiver.dk, StartUp Club Aalborg & Iværksætterdanmark præsenterer: Virksomhedsjura for iværksættere Som iværksætter skal du tage stilling til en lang række...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510