fbpx Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

24. maj 2022
kl. 15:15 - 17:00

Økonomiske tips og tricks til iværksættere

Iværksættere bombarderes med gode råd, tips og tricks både før, under og efter opstart – ofte fra velmenende revisorer, advokater, bankfolk og øvrige rådgivere. Men hvilke økonomiske tips, tricks og gode råd er egentlig vigtigst at få med fra start?

Torben Toft Kristensen er statsautoriseret revisor med over 25 års erfaring i at hjælpe små- og store virksomheder med økonomi, regnskab, bogføring og alt det som ofte er en hovedpine for iværksætteren. Torben er i dag partner hos revisionsvirksomheden PwC, der holder til i Aalborg, hvor han hver dag rådgiver små- og mellemstore virksomheder – og nu vil han gerne dele sin erfaring med Aalborgs iværksættere.

Jonas Jensen er kommerciel rådgiver for små og mellemstore virksomheder hos PwC. Her rådgiver han om de muligheder og løsninger der kan bidrage til en virksomheds udvikling. Det kan f.eks. være løsninger som frigiver ressourcer inden for den daglige administration såsom bogholderi, regnskab, lønadministration, juridisk bistand mm.

Jonas vil fortælle om PwCs tilgang til mindre og mellemstore virksomheder (herunder iværksættere), samt klarlægge hvilken værdi man som ejerleder kan få ud af PwCs app ’PwC One View’.

Oplægget inddeles i tre faser:
• Iværksætterens økonomiske tips og tricks til andre iværksættere
• Skatteoptimering - tips og tricks (Virksomhed og personlig)
• Q&A – udnyt muligheden til at stille dine spørgsmål om økonomi, regnskab, inkasso og lignende.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Indlæser kort...

Events

 • 11. august 2022
  Workshop-forløb: Bliv bedre netværker - og skab business
  Du har garanteret fået det at vide før, netværk er vigtigt. På dette workshopforløb har du nu mulighed for at...
 • 16. august 2022
  Kom igennem med et salg
  Bruger du telefonen, når du skal sælge dit produkt eller aftale et salgsmøde med en mulig kunde? Anne-Marie Rossen fra...
 • 17. august 2022
  Redmark - Revisor
  Revisor Jesper Kongsted beskæftiger sig med en bred vifte af rådgivning inden for virksomhedsetablering og drift, og kan rådgive omkring...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 9931 1559