Skip to content
Dine stamdata
Når du udfylder stamdata, bliver din profil synlig for de andre StartUp Club-medlemmer.
+45

Consultant Date Timeslot

29. august 2023
kl. 15:15 - 17:00

Nul budget, masser af muligheder: Start virksomhed for 0 kr.

Har du en idé, men ingen penge til at realisere din drøm om en virksomhed?

Det handler om at være kreativ, når man vil starte virksomhed uden midler. Du skal tænke i utraditionel markedsføring og finde økonomiske støtter, der ser fordel i dine aktiviteter.

Oplægget giver dig simple eksempler på, hvordan du kan føre aktiviteterne ud i livet uden penge på lommen - det kan lade sig gøre for alle.

Oplægget er relevant for alle, der har en idé eller et ønske om at blive iværksætter, som ikke er realiseret. Måske er du startet og vil tage næste skridt, men ikke har penge til rådighed.

Dagens oplægsholder

Bo Oelkers Heilberg har været serieiværksætter og arbejder i dag som Associate Professor med virksomhedsudvikling for bl.a iværksættere på University College. Bo har 16 års erfaring med virksomhedsrådgivning og iværksætterkurser i Danmark, Tyskland og USA.

Til daglig underviser Bo på fagene inden for digitalt iværksætteri, innovation, kreativitet samt e-commerce og hans portefølge omfatter også sociale medier, salg og markedsføring, ledelse og oplevelsesøkonomi – så spørg gerne ind til muligheder for din situation på vej til iværksætteri.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Indlæser kort...

Events

 • 05. marts 2024
  Workshop: Klart koncept for din virksomhed
  Ikke flere ledige pladser Bliv knivskarp på dit koncept og få ro i maven omkring, hvad din virksomhed skal og...
 • 06. marts 2024
  Beierholm - revisor
  Beierholm revisorer kan hjælpe dig med de udfordringer, som en iværksætter kan have i forbindelse med opstart. Særligt med fokus...
 • 13. marts 2024
  Workshopforløb: Virksomhedsjura for iværksættere
  Raadgiver.dk, StartUp Club Aalborg & Iværksætterdanmark præsenterer: Virksomhedsjura for iværksættere Som iværksætter skal du tage stilling til en lang række...

Se hele kalenderen

startup-club

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg
+45 2520 1510